Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Yeni başlayanlar için 10 Dakikada MAP ekle

Wolwec

ASOIAF
.
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
985
Çözümler
1
Alınan Beğeni
440
Ödül Puanları
63
Konum
İstanbul
ah o zoneler işin uğraştırıcı kısmı zaten
 
Katılım
26 Kas 2019
Mesajlar
180
Alınan Beğeni
89
Ödül Puanları
28
Konum
Konya
Selamun Aleykum arkadaşlar.

Bir önceki konumda MAP ekleme hakkında forumdaki bilgili arkadaşlardan yardım istemiştim fakat cevap gelmedi. Bende başka bir DB üzerinden map çekmeyi kendi uğraşlarım sonucu öğrendim ve sizlerle paylaşıyorum.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Elinizde olan baghdat ekli bir db var sayıyorum. Gelelim Anlatıma adım adım.

1)
Sql dan (New Query) tıklayıp SELECT*FROM _RefGame_World WHERE WorldCodeName128 LIKE '%ARAB%' yazıp EXECUTE yapın. Çıkan sonuçları tümüyle kopyalayıp _RefGameWorld adında metin belgesi açıp içine yapıştırıp kaydedip kapatın.

2) (New Query) tıklayıp SELECT*FROM _RefGame_World_Config WHERE GroupCodeName128 LIKE '%ARAB%' yazıp EXECUTE yapın. Çıkan sonuçları tümüyle kopyalayıp _RefGame_World_Config adında metin belgesi açıp içine yapıştırıp kaydedip kapatın.

3) (New Query) tıklayıp SELECT*FROM _RefRegion WHERE ContinentName LIKE '%ARAB%' DİKKAT! Burada sadece çıkan sonuçlardan wRegionID stununu kopyalıcaksınız tek satır halinde alt alta. RefRegion adında txt oluşturup içine kaydedip kapatın.
NOT 1: ( Sol shifte basılı tutun wRegionID stunundaki rakamların tümünü kopyalayabilirsiniz.)

NOT 2: wRegionID Rakamlarının başına 1 koyun TAB BOŞLUĞU BIRAKIN Örn: 1 31734

4) Sql dan (New Query) tıklayıp SELECT*FROM _RefRegionBindAssocServer WHERE AreaName LIKE '%ARAB%' yazıp EXECUTE yapın. Çıkan sonuçları tümüyle kopyalayıp _RefRegionBindAssocServer adında metin belgesi açıp içine yapıştırıp kaydedip kapatın.


5) Sql dan (New Query) tıklayıp SELECT*FROM _RefRegion WHERE ContinentName LIKE '%ARAB%' yazıp EXECUTE yapın. Çıkan sonuçları tümüyle kopyalayıp _RefRegion adında metin belgesi açıp içine yapıştırıp kaydedip kapatın.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Evet arkadaşlar elimizde DB ye eklenecek gerekli gerşey var şimdi SHARD DBsindeki isimlerin karşılığı olan txt dosyalarımızı açıp DB ye geçirelim DbToMedia ile patch atalım işlem tamamdır. Güle güle kullanın yeni mapınızı.

(Not: Eğer mapın dosyaları yoksa başka bir clientten çekebilirsiniz.)

ÖNEMLİ NOT: EĞER DB DE GARDEN PETRA VB MAPLAR VARSA ONLARDA EKLENİR ÇÜNKÜ SQLDA %ARAB% diye arattığımız için karşımıza çıkarıyor.

yararlı konu eline emeğine sağlık güzel insan :)
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.