Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 13d itemlerde 12d yazıyor

hsyntrn

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Konu başlığında görüldüğü üzere böyle bir sorunum var ve 13 d stoneler de yok DB de
Önerileriniz önemli
Aynı zamanda honor ekledim olmuyor comona baktığım halde sıkıntı görünmüyor ancak çözemedim yardımlarınızı bekliyorum

Konu başlığında görüldüğü üzere böyle bir sorunum var ve 13 d stoneler de yok DB de
Önerileriniz önemli
Aynı zamanda honor ekledim olmuyor comona baktığım halde sıkıntı görünmüyor ancak çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
itemdata_xxx dosyasından düzeltebilirsin
11 dg item 33
12 dg item 36
13 dg item 39
14 dg item 42 yazar
dediğim txt de istediğin itemi sağa kaydırarak gir verdiğim yazılan yazıları ona göre düzenle yazı düzelir 3 er 3 er artıyor

Oyla 0
Önerileriniz önemli
ID LERİ doğru eklediğinden emin ol mediaya doğru yaptıgındanda emin ol işlemleri.

Oyla 0
Geri
Üst Alt