Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

2020 Yılı Umre ve Hac İbadetleri İptal mi Edildi?

Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
278
Alınan Beğeni
12
Ödül Puanları
18
Konum
ist
2020 yılı Umre ve Hac ibadetleri iptal mi oldu sorusunun yanıtı bugün en çok arananlar listesine girdi. Suudi Arabistan tarafından yapılan açıklamada koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bütün umre ziyaretlerinin geçici olarak askıya alındığı duyuruldu. Hacı adayları da hac tarihini merakla beklerken gelen bu haber üzerine paniğe kapıldı. Suudi Arabistan’ın kararı gündeme bomba gibi düşerken 2020 Hac ibadetleri iptal mi edildi sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı.

2020 yılı Hac ibadeti iptal mi edildi? Hacı adayları Hac tarihini merak içerisinde beklerken Suudi Arabistan’dan endişe yaratan bir haber geldi. Çin’de başlayan ve dünya genelinde yayılmaya devam eden koronavirüs salgını nedeniyle Suudi Arabistan bütün umre ziyaretlerini geçici olarak askıya alma kararı aldı. Hacca gidecek olan vatandaşlar da 2020 yılı hac ibadeti iptal mi edildi sorusunun yanıtını aramaya başladı. Merak edilen soruların yanıtları haberimizin devamında…

Umre Ziyaretleri Geçici Olarak Askıya Alındı


Suudi Arabistan’ın kararına göre umre ziyaretleri koronavirüs sebebiyle geçici olarak askıya alındı. Ancak virüs salgını bitmeden ziyaretlerin yeniden açılması beklenmiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı da bugün bir son dakika açıklaması yaparak Umre ziyaretlerinin durdurulduğunu duyurdu.

2020 Hac İbadetleri İptal mi Oldu?


Hacı adaylarının merakla beklendiği 2020 Hac tarihleri henüz açıklanmadı. Coronavirüs salgınına bir çözüm bulunamaması durumunda 2020 yılında Hac ibadetlerinin de iptal edileceği tahmin ediliyor. Henüz bu konuda resmi makamlardan yapılan kesin bir açıklama bulunmuyor.

2020 Yılı Umre ve Hac İbadetleri İptal mi Edildi?
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.