Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım ✯ [ ɴᴇᴡ ᴀᴛᴛᴀᴄᴋ ᴘᴇᴛ 2x ] ʟᴏʀᴅ ʟʏᴏɴ - ᴡʜɪᴛᴇ ᴋᴜᴛꜱɪɴᴇ

kerimdag

İyilik iyidir
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arkadaşlar yine bir serverden çekmiş olduğum attack petleri görünüşleri aşırı hoşuma gitti şuana kadar çektiğim en iyileri bence paylaşmak istedim dosya içinde nasıl yapılacağını anlattım pet levelleri 80 den başlıyor kendinize göre ayarlarsınız kolay gelsin iyi forumlar.

SRO[2023-07-23 12-22-35]_75.jpgSRO[2023-07-23 12-21-36]_51.jpg

teşekkürler abonen oldum bak

şu clientleri bana da söyle bari bazılarının efp dosyaları bsr içine yazılı bazıları değil haberin olsun
rica ederim hatırlamıyorum bunları eskiden kalma biraz çekip kenara ayırmışım test ediyorum hepsini sıkıntı çıkmaz çıkanı düzeltip paylaşıyorum

don't worry i did already also i fixed missing ddj and efp files easy to create but im too lazy
none of the 2 calls any efp and the textures are original! As I mentioned before, people edit, but the original doesn't have any calls or problems. If you watch the video, none of it has an effect. Trying to add it is something else and it's not part of the model.

Geri
Üst Alt