Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Agent Server Token id

Türk Lirası
0.00₺
Token Timeout! [token id: 1, jid: 1, elapsed: 11406 ms (created: 9100890, cur: 9112296)] Agent serverda bu hatayı alıyorum oyuna ıd pw yazdıktan sonra bir süre sonra c9 veriyor

Token Timeout! [token id: 1, jid: 1, elapsed: 11406 ms (created: 9100890, cur: 9112296)] Agent serverda bu hatayı alıyorum oyuna ıd pw yazdıktan sonra bir süre sonra c9 veriyor
id pw yazdıktan sonra oyuna giriş sağlıyormu ?
id pw yazdıktan sonra oyuna giriş sağlamadan atıyorsa agent server firewalda port aktifmi?
tüm hepsi aktif varsayıyorum guard kullanıyormusun client içinde guard dosyaları mevcutmu

Oyla 0
id pw yazdıktan sonra oyuna giriş sağlıyormu ?
id pw yazdıktan sonra oyuna giriş sağlamadan atıyorsa agent server firewalda port aktifmi?
tüm hepsi aktif varsayıyorum guard kullanıyormusun client içinde guard dosyaları mevcutmu
Sağlamıyor guard kullanmıyorum

Oyla 0
Geri
Üst Alt