Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

Balotelli’den Boateng’e Beşiktaş Beni İstemiyor Yanıtı

Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
278
Alınan Beğeni
12
Ödül Puanları
18
Konum
ist
Dünyaca ünlü futbolcu Kevin Prince Boateng’in Instagram hesabına attığı fotoğraflar birçok yıldız ismin beğenisini topluyor. Boateng’in son paylaşımına ise İtalya’nın yaramaz çocuğu Balotelli’den bir yanıt geldi. Boateng’in “Mutlu haftasonları” yazdığı iki fotoğrafa Balotelli yorum yaptı.

İbrahim Tatlıses hayranı olan Boateng, fotoğrafın altına #deligibiseverim hashtagini koydu. Balotelli ise fotoğrafı yorumlayarak, “İkinci fotoğrafta renklerin yanlış olduğunu görüyorsun” dedi.

Bu yorum üzerine ise Boateng, “Come to Beşiktaş” dedi. Binlerce beğeni alan bu paylaşıma ise Balotelli’den gelen cevap herkesi gülümsetti.

Balotelli, “Kardeşim Beşiktaş beni istemiyor” dedi. Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan yorumun altına Beşiktaşlılarda “Come to Beşiktaş” çağrısı yapıldı.

Balotelli’den Boateng’e Beşiktaş Beni İstemiyor Yanıtı
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.