Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Çakallarla Dans 5

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

Cezaevine giren çakallar şartlı tahliye ile cezaevinden çıkmayı başaracaklardır. Fakat bir sorun vardır ki hakimin kararı bu çakallar birbirlerinin 100 metre yakınına bile yanaşmayacaklardır. Eğer kuralı çiğnerlerse tekrardan ceza evine gireceklerdir. Bunun sonucunda çakallar birbirlerinden ayrı yerlere taşınarak birbirlerini aylarca görmeyeceklerdir. Aylar sonra Gökhan’ın aldığı bir haber sonucunda hayatı değişik bir hal alacaak. Gökhan 19 yıl önce yaşadığı tek gecelik ilişkiden Leyla adında bir kızı olduğunu öğrenecek. Leyla ile tanışma kararı alır fakat bunca yıl boyunca birbirlerinden haberdar olmadıkları için nasıl yaklaşacaklarını bilemezler. Leyla bunca yıl babası büyüdüğü için Gökhan ile pek haşır neşir olmak istemeyecektir. Fakat Gökhan’ın çakal arkadaşlarından sonra tek varlığı kızıdır. Onuda kaybetmek istemiyordur. Kızını yanına alarak onunla yaşamaya başlayan Gökhan öğrendiği şey sonucunda şok bir hal alır. Kızı Leyla, Sinan adında zengin, şımarık ve zübbe bir çocukla sevgilidir. Bunu kendisine bir türlü yediremeyen Gökhan’ın ne yapacağı konusunda bir fikri yoktur. Bir kaç yol denemiş olsa bile onları ayırmayı başaramayacaktır. Bu durum sonucun da Gökhan kuralı ihlal ederek çakallardan yardım isteme kararı alacaktır. Çakallara durumu anlatarak kızı ve Sinan’ı ayırmak istediğini söyler. Çakallar Gökhan’ın kızını Sinan zübbesinin elinden kurtarmak için büyük bir maceraya atılacaklardır. Başlarını belaya sokmuş olsalar bile onlar birbirlerinden bir türlü ayrılmayı başaramaz. Sinan’ı kaçırıp tehdit ederek kızından ayrılması gerektiğini söyleselerde Sinan Leyla’yı bırakmamakta kararlıdır. Kızı ise Gökhan’ın yaptığı şeyleri öğrendiği zaman babası ile yüzleşmek zorunda kalacaktır..


Filmi İndirmek İçin Afişe Tıklayınız.

Film 1080P Formatında Hazırlanmış Olup Formatı " mp4 " Olarak Ayarlanmıştır.

İyi Seyirler Dilerim


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.