Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü CSro WebMall

Türk Lirası
0.00₺
Herkese selamlar.CSro serüvenine başlamış bulunmaktayım.Fakat detaylı aramalar sonucu parça parça bularak yaptığım webmall sekmesi oyunda ve chrome arama sekmesinde açılmamakta.Zend Server ile kurulum yaptım.Sorunu nasıl çözebilirim?

Adsız.pngAdsız2.png

Herkese selamlar.CSro serüvenine başlamış bulunmaktayım.Fakat detaylı aramalar sonucu parça parça bularak yaptığım webmall sekmesi oyunda ve chrome arama sekmesinde açılmamakta.Zend Server ile kurulum yaptım.Sorunu nasıl çözebilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 13821Ekli dosyayı görüntüle 13822
webmall oyunda görünür internette actıgında error sayfası görünür her actıgın php eklentısınde bolece calıstıgını gösterir dosyların duzenlı sekılde

Sorun media.pk kaynaklı olabilir yani
webmall oyunda görünür internette actıgında error sayfası görünür her actıgın php eklentısınde boylece calıstıgını gösterir webmallın.
dosyların duzenlı sekılde sadece oyunda acılır ekleme yapmak ıcın webmalla program var sıtede Paylaşım - CSRO & CSRO-R ITEM MALL EDITOR
yok mediadan kaynaklı degıl kardesım oyunda acılıyorsa webmalın sorun yoktur saten ınternette ole gozukur eklenmez oradan ıtem verdıgım konudakı lınkden ındırıp ıtemını ekleyıp sılebılırsın webmalldan
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ustelık zend server kurmana gerek yok server edıtın paylasmıs oldugu webmall kullan IIS ye uyumlu halde kullanılıyor konu lınkı

webmall oyunda görünür internette actıgında error sayfası görünür her actıgın php eklentısınde boylece calıstıgını gösterir webmallın.
dosyların duzenlı sekılde sadece oyunda acılır ekleme yapmak ıcın webmalla program var sıtede Paylaşım - CSRO & CSRO-R ITEM MALL EDITOR
yok mediadan kaynaklı degıl kardesım oyunda acılıyorsa webmalın sorun yoktur saten ınternette ole gozukur eklenmez oradan ıtem verdıgım konudakı lınkden ındırıp ıtemını ekleyıp sılebılırsın webmalldan

ustelık zend server kurmana gerek yok server edıtın paylasmıs oldugu webmall kullan IIS ye uyumlu halde kullanılıyor konu lınkı
media.pk düzenlemesi enjekte olmamış.Verdiğiniz dosyalarıda IIS dizinine kurdum yine aynı sorun ve eski düzeni tekrar kurdum sonuç yine aynı hatta daha da karıştı diyebilirim.

Adsız.pngAdsız2.png

media.pk düzenlemesi enjekte olmamış.Verdiğiniz dosyalarıda IIS dizinine kurdum yine aynı sorun ve eski düzeni tekrar kurdum sonuç yine aynı hatta daha da karıştı diyebilirim.

Adsız.pngAdsız2.png
Çözümlenmiştir, yardımları için @Mico 'ya çok çok teşekkür ederim.2 günlük uğraşın sonunda sayesinde konuyu çözebildim :)

Geri
Üst Alt