Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Daniel Sturridge'te flaş gelişme! Futboldan men...

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

Son dakika haberi: Trabzonspor'un sürpriz bir şekilde yollarını ayırdığı İngiliz yıldız Daniel Sturridge'te flaş gelişme. İngiltere Futbol Federasyonu, Daniel Sturridge'in bahis oynadığı gerekçesiyle 17 Haziran 2020'ye kadar futboldan men edildiğini ve cezanın FIFA üyesi olan tüm ülkelerde geçerli olacağını açıkladı.

SON DAKİKA! Daniel Sturridge'te flaş gelişme! Futboldan men...


Son dakika haberi: Trabzonspor, sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Daniel Sturridge ile yollarını resmen ayırırken, İngiliz yıldızın alacaklarından da vazgeçtiğini duyurulmuştu. Bu beklenmedik ayrılık yıldız futbolcunun ülkesi İngiltere'de geniş yankı uyandırırken, Sturridge’in kariyeri boyunca yaşadığı senaryonun Trabzonspor'da da tekrarlandığını yazmıştı.
Daniel Sturridge’in transfer sezonu kapalı olduğu için Avrupa’da bir kulübe imza atamayacağı ve MLS'e transfer olacağı düşünülürken, işin aslı bambaşka çıktı.
 
  Benzer konular Forum Tarih
Güncel Haberler 0 614

Benzer konular

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.