Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Paylaşım Detaylı Başlangıç Rehberi (Haritalar, Modlar, Karakterler, Eşyalar, Savaşlar ve Daha Fazlası)

Ü

Üye silindi 505

5d849ee118c7731b3cb581b8.jpg

Merhaba değerli Turkmmo üyeleri, bugün bu konuda henüz piyasaya mobil olarak yeni adım atan Call of Duty Mobile oyunu hakkında oldukça fazla detaylı bir rehber konusu açmak istedim. Konu oyunun içeriği hakkında neredeyse her şeyi kapsamakta, özellikle yeni başlayan oyuncuların oldukça işine yarayacağını düşünmekteyim. Dilerseniz konuya hızlı bir giriş yapalım..

CoD: Mobile - Detaylı Rehber


call-of-duty.jpg

Call of Duty Mobile, beta sürümünün ardından bugün 1 Ekim'de dünya çapında iOS ve Android cihazlarda çıkarıldı. Call of Duty: Modern Warfare'in başlatılmasını beklerken hala COD'nizi alabilirsiniz. Haritalar, modlar, karakterler ve daha fazlası dahil olmak üzere buradaki yeni oyun hakkında bilmeniz gereken her şeye sahibiz ve bunları sizler ile paylaşacağız.

Call of Duty Mobile - Ayarlar

call-of-duty-mobile-gyroscope.jpg

Call of Duty Mobile’a ilk kez girdiğinizde, ayarlar menüsüne girdiğinizden ve ayarları istediğiniz şekilde özelleştirdiğinizden emin olun. Call of Duty Mobile elde taşınır cihazlarda en üst düzey birinci şahıs nişancı deneyimi olmaya çalışıyor, bu yüzden bilmeniz gereken çok şey var.

Activision tarafından verilen bir örnek, hedefleme hassasiyetinizi ayarlamak için 17 - evet, onyedi - sürgülerin nasıl olduğudur. Karakterinizin her bir silahı varsayılan olarak nasıl tutacağını kontrol etme seçenekleri vardır - av tüfeği ateşi ve saldırı tüfeği aimlerini aşağı çekmek gibi - ve ayrıca bir düşmanı hedeflerken otomatik olarak ateş açabilirsiniz. Tecrübenizi iyileştirmek için biraz zaman harcayın, böylece bir maça girdiğinizde tamamen hazır olacaksınız.

Call of Duty Mobile - Haritalar


Call of Duty Mobile, serisinin yedi klasik haritasına sahiptir ve altı tanesiyle ilgili detaylara sahibiz:
  • Crash - Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Crossfire - Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Killhouse - Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Firing Range - Call of Duty: Black Ops
  • Hijacked - Call of Duty: Black Ops
  • Standoff - Call of Duty: Black Ops 2
Beklediğimiz gibi, Call of Duty Mobile haritalarının hiçbiri özellikle büyük değil ama her biri bir hayran favorisi - Killhouse hariç, ama belki de Call of Duty Mobile'da çok daha iyi? Oyun tam sürümüne yaklaşırken diğer Call of Duty Mobile haritasıyla ilgili ayrıntıları farklı konularda siz Turkmmo takipçileri ile paylaşmaya devam edeceğimi de buradan duyurmak isterim.

Call of Duty - Oyun Modları

Call of Duty Mobile’da başlatılan beş onaylı oyun modu var. Bunlardan dördü önceki Call of Duty oyunlarından son derece popüler modlar, biri daha önce görülmemiş mod ve sesler... Team Deathmatch'a çok benziyor. Bununla birlikte, burada beş Call of Duty Mobile modu:
  • Team Deathmatch: Rakiplerini alt et.
  • Free-for-all: Her oyuncu tek başına.
  • Domination: Takımınız için puan kazanmak için harita boyunca bayraklar bulun ve base'e getirin.
  • Hardpoint: Ekibiniz için puan kazanmak için düzenli aralıklarla değişen konumu bulun.
  • Frontline: Bir takım üssünde doğduktan sonra, rakip takımdaki oyuncuları öldür.
Call of Duty Mobile - Loot Eşyalarını Özelleştirmek

Call of Duty Mobile yüklemeleri, serideki ana oyunlara çok benzer şekilde çalışır, herkesin aşina olduğu kategorilerdeki birincil ve ikincil silah seçenekleriyle. Her silah sınıfı "her tipte düzinelerce çeşit" içerir, bu yüzden aralarından seçim yapabileceğiniz birçok şey vardır.

Ayrıca bir silah becerisinin yanı sıra patlayıcı veya taktik el bombasından da seçim yapabilirsiniz. Bunlar, Call of Duty: Black Ops 4'ün, serinin en son ana oyunundaki uzman silahlara benzer. Şu anda, aşağıdakileri kullanabilirsiniz: Arıtma (alev makinesi), Savaş Makinesi (el bombası fırlatıcı), Ölüm Makinesi (minigun), Dönüştürme Kalkanı (deforme olabilir kalkan), Serçe (yay) ve Tempest (elektrik cıvatası tüfeği).

Ayrıca bu kişiselleştirmeleri kaydedebilirsiniz. 5 adet kaydetme seçeneğiniz bulunuyor bu da oyunun çok yönlülüğünü mobile oyununda bile ortaya koyduğunu gösterir.

Call of Duty Mobile - Karakterler

Önceki Call of Duty tek oyunculu oyunların hayranları, bir maça girmeden önce aralarından seçim yapabileceğiniz altı tanıdık yüze sahip olacak. İşte ilk ortaya çıktıkları oyunla birlikte tam liste:
  • Alex Mason - Call of Duty: Black Ops
  • David "Section" Mason - Call of Duty: Black Ops 2
  • Thomas A. Merrick - Call of Duty: Ghosts
  • John "Soap" MacTavish - Call of Duty 4: Modern Warfare
  • John Price - Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Simon "Ghost" Riley - Call of Duty: Modern Warfare 2

Giysilerinin her birini kişiselleştirebilirsiniz, böylece geleneksel kıyafetlerine çok düşkün değilseniz, onları bir moda ikonu yapmaktan çekinmeyin.

Gelecek Call of Duty Mobile rehber konularında görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın.

İyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.
 
V

V4N_HELLSING

Resimler 🖼 bende mobildeyim diye gözükmüyor sanmıştım.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.