Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Devil Awakenning Enhancement Scroll

deniz8

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar selamlar,
TR sroda da var olan devile süreli şekilde + basan scrollu eklemek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz? Clean dbde silahlara yada acc lara falan eklenmiş olan uprage scrollar var fakat çalışmıyorlar. Onlardan yola çıkarak yapmak istedim ama herhangi bir dbde procedureye bağlı değiller. Bu konuda desteklerinizi rica ederim.

1722416057923.png

Bunları prosedurle canlı olarak calistiramazsin ama ilkelden biraz üst düzeyde bir prosedür yazarsan işine yarayabilir birşeyler ortaya cikarabilirsin. Bu tür özellikler GS içerisinde ve client dll içinde ek işlem gerektirir.

Bunları prosedurle canlı olarak calistiramazsin ama ilkelden biraz üst düzeyde bir prosedür yazarsan işine yarayabilir birşeyler ortaya cikarabilirsin. Bu tür özellikler GS içerisinde ve client dll içinde ek işlem gerektirir.
Cevap için teşekkürler. Procesedur de + basma işlemlerini hallederim fakat süreli + kısmını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Süreli item yapmak mevcut fakat süreli + kısmı var mı acaba?

Cevap için teşekkürler. Procesedur de + basma işlemlerini hallederim fakat süreli + kısmını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Süreli item yapmak mevcut fakat süreli + kısmı var mı acaba?
Belki devili basmaya çalışırken bir kontrol ekleyebilirsin, süreleri tutan bir table yapıp kontrol ettirebilirsin

Belki devili basmaya çalışırken bir kontrol ekleyebilirsin, süreleri tutan bir table yapıp kontrol ettirebilirsin
Tablo şeklinde yapabilirim ama kalan süreyi devilin üzerinde nasıl yazı şeklinde yazdırabiliriz ki?Clean dblerde bu item türü mevcut aslında dediğin gibi GS de onu bulup ufak bir değişiklikle düzenleyedebiliriz

Tablo şeklinde yapabilirim ama kalan süreyi devilin üzerinde nasıl yazı şeklinde yazdırabiliriz ki?Clean dblerde bu item türü mevcut aslında dediğin gibi GS de onu bulup ufak bir değişiklikle düzenleyedebiliriz
üzerinde yazdıramazsın onu yapabilmek için clientte işlem yapman lazım onun içinde kalan süreyi packet verisinin içerisinde gönderebilmen için gs ile veya filterla haberleşen bir dll yazman gerekiyor

üzerinde yazdıramazsın onu yapabilmek için clientte işlem yapman lazım onun içinde kalan süreyi packet verisinin içerisinde gönderebilmen için gs ile veya filterla haberleşen bir dll yazman gerekiyor
Anladım teşekkürler bilgiler için bunun orijnalini trsrodaki gibi yapabilir misin ücreti karşılığında özelden konuşabiliriz istersen

188 de doğrudan bunu yapamazsın ama imkansız da değil. GameServer ve Client için open-src projeler var onları kullanırım dersen ücretsiz bir şekilde yardım edebilirim.

188 de doğrudan bunu yapamazsın ama imkansız da değil. GameServer ve Client için open-src projeler var onları kullanırım dersen ücretsiz bir şekilde yardım edebilirim.
Olur müsait bir vakitte birlikte bakabiliriz belki ortaya bir şey çıkarırız iletişim amaçlı discord kullanıyorsanız kullanıcı adı verirseniz oradan konuşabiliriz

Geri
Üst Alt