Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Dolandırıcı Özhan KAVAK @quantizz @ozhan

Katılım
20 Nis 2019
Mesajlar
473
Alınan Beğeni
295
Ödül Puanları
43
Konum
antalya
sana yazdığım mesaj:
"elimde istediğin özellikler var, kaynak koduyla beraber uygun fiyata satabilirim. Yani bu şu demek oluyor forumlarda çalıp çırpılan şeyler değil. Gayet sorunsuz arayüzler..."

senin bana cevabın:
"Alchemy ve underbar exc zaten heryerde var old loginde sector1337 nindir kesin senin verdiğin sadece mainpop için 2500 TL mi istiyorsun"

böyle bir mesaj alay etmek değil de nedir arkadaşım?
Sanki hırsızlık yapmışımda bedavaya aldığım şeyleri sana kakalamaya çalışıyorum. Resmen benim teknolojimle dalga geçiyorsun. Neyse ben geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Daha uzatmayacağım.

@Sieger Tatlı dilliyim :)

Buradaki konuya "insan" gibi mesaj göndermiştim. Gayette size piyasanın altında bir fiyat teklif etmiştim ve "gerçekten" satacaktım... Ama benimle alay edip bu dolandırıcıya düşmüşsünüz :) Neyse... geçmiş olsun...

Dostum ben bu konu için ozhanla konusmaya basladıgımda sen bu forumda yoktun bile.
 

Rouran

.
Katılım
7 Kas 2020
Mesajlar
95
Alınan Beğeni
42
Ödül Puanları
18
Konum
İskenderiye
Linkini attığım "kendi" konuna bakarsan gönderdiğim mesajı görebilirsin. Ben linkini attığım konuda size yaptığım tekliften ve sizin benimle dalga geçmiş olmanızdan bahsettim. Konuyu uzatmıyorum. Tekrar geçmiş olsun.
 

Spare

Machine Man
.
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
3,336
Çözümler
2
Alınan Beğeni
3,639
Ödül Puanları
605
Konum
Bursa
Herkes diyeceklerini desin, özellikle @quantizz 'de ne söyleyecekse söylesin. En son sözü ben söyleyeceğim, çünkü kendisi ile benim de sorunum var.
 

ServerEdit

Php Coder
.
Developer
Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
540
Alınan Beğeni
602
Ödül Puanları
93
Konum
Konak / İZMİR
Söze gerek yok kral banla gitsin boylelerini görünce ben tahammül edemiyorum.
 

SQL

.
Katılım
15 Tem 2020
Mesajlar
456
Çözümler
10
Alınan Beğeni
218
Ödül Puanları
43
Konum
İzmir
@Parzival geçmiş olsun bu karaktersiz uzun süredir herkes tarafından dolandırıcı olarak tanınmakta zaten özhankavak ve murat kavak aynı yolun yolcusudur tek + ları filesler 2011 senesinde sızdırılınca bunların hızlı bir şekilde kendi çaplarında geliştirip sunucu kurup piyasaya bozuk dbleri ısıtıp ısıtıp sürmeleri oldu.
zamanında benide zor durumda bırakmışlığı oldu fakat çok şükür kendi azmimle zarar etmeden durumu kapatmıştım.
Özhan kavak denilen karaktersiz arkadaşımız amasya suluovada yaşamakta oyundabiri firmasını murat kavak ile beraber sürdürüp bir çok kişinin emeğini ve hakkına girmiştir.
Öncelikle çok geçmiş olsun konuyu açarak doğru olanı yaptın. Özhan kavak gibi sahış ve şahsiyetlerin ifşa olması ve vsro topluluğundan dışlanması gerek. Bu topluluk bir arpa boyu yol alamıyorsa bu ve bunun gibi şahsiyetler yüzündendir.
 

kovboi

KGuardEDGE
Elite
.
Developer
Katılım
12 Eki 2019
Mesajlar
252
Çözümler
2
Alınan Beğeni
580
Ödül Puanları
93
Konum
Antalya
kendisinin ve sahibi muratın bana bu günün parasıyla yasal faizi hariç en az 100 bin lira borcu vardır da kağıt üstünde olsaydı keşke
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.