Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Dungeon Girişteki Yazılar Gelmiyor Bölge İnfosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Kolay gelsin beyler, şimdi sorun basit ama içinden cıkamadım , asdasd.png fotodaki gibi region girince 2-3 saniye cıkan bu yazıları cıkaramadım bi türlü , RegionCode ekli , textzonename ekli dungeon yaptıgım için mi anlayamadım ama bunu çözemedim başka bi yeri mi düzeltmem gerekiyor bilen varmı ?

Çözüm
1738739666570.png

.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
Kolay gelsin beyler, şimdi sorun basit ama içinden cıkamadım , Ekli dosyayı görüntüle 21231 fotodaki gibi region girince 2-3 saniye cıkan bu yazıları cıkaramadım bi türlü , RegionCode ekli , textzonename ekli dungeon yaptıgım için mi anlayamadım ama bunu çözemedim başka bi yeri mi düzeltmem gerekiyor bilen varmı ?
Dungeon Girişinde Noticeden mi bahsediyorsun yoksa Bölgenin ismi mi
Bölge İsmi ise regioncode ve textzonename düzenlemen yeterli
Notice Diyorsan Trigger ile bağlaman gerekir

Oyla 0
Bu sorunu çözdüm secret room idsi ile çakıştıgı için çalışmıyormuş teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Dungeon Girişinde Noticeden mi bahsediyorsun yoksa Bölgenin ismi mi
Bölge İsmi ise regioncode ve textzonename düzenlemen yeterli
Notice Diyorsan Trigger ile bağlaman gerekir
Notice triggerları ile ilgili bir problem var , normalde odadaki mobları kesince bür üst odaya gitmesi için yönlendiren bi notify ekledim hiveıdli moblar ölünce aktif oluyor sorun yok ama ben 5 mob spawn ediyorum odaya fakat 3. mobu kesince notifyı aktif ediyor trigger diger 2 mob ölmeden atıyor direk mesajı onu nasıl düzenleyebilirim?

Oyla 0
Bu sorunu çözdüm secret room idsi ile çakıştıgı için çalışmıyormuş teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Notice triggerları ile ilgili bir problem var , normalde odadaki mobları kesince bür üst odaya gitmesi için yönlendiren bi notify ekledim hiveıdli moblar ölünce aktif oluyor sorun yok ama ben 5 mob spawn ediyorum odaya fakat 3. mobu kesince notifyı aktif ediyor trigger diger 2 mob ölmeden atıyor direk mesajı onu nasıl düzenleyebilirim?
Bir Hive öldürüldüğünde, her Nest'in tek tek spawn olması gerekir. Örneğin:

• HiveKillID = 100 olduğunda, 150 numaralı Nest spawn olur.
  • Spawn olan yaratığın HiveID değeri 101 olarak belirlenir.
  • HiveID = 101 olan yaratık öldürüldüğünde, bir Notice tetiklenir.
Anladığım kadarıyla 2 Tür NestID li yaratık doğuyor yani 3 yaratık ayrı bir ID 2 yaratık ayrı bir ıd ye sahib

Oyla 0
Bir Hive öldürüldüğünde, her Nest'in tek tek spawn olması gerekir. Örneğin:

• HiveKillID = 100 olduğunda, 150 numaralı Nest spawn olur.
  • Spawn olan yaratığın HiveID değeri 101 olarak belirlenir.
  • HiveID = 101 olan yaratık öldürüldüğünde, bir Notice tetiklenir.
Anladığım kadarıyla 2 Tür NestID li yaratık doğuyor yani 3 yaratık ayrı bir ID 2 yaratık ayrı bir ıd ye sahib
böyle olma şansının olmadığını düşünüyorum çünkü o oda koordinatlarına tek hiveıd mobları ekledim direk 5 li olarak spawn oluyor iki ekleme yapmadım yani tek satır ekledim

Oyla 0
böyle olma şansının olmadığını düşünüyorum çünkü o oda koordinatlarına tek hiveıd mobları ekledim direk 5 li olarak spawn oluyor iki ekleme yapmadım yani tek satır ekledim
O vakit şöyle sana örnek vereyim

Başlangıçta 1907 Hive ID spawmn olmuş şekilde giriyorsun
ardından
1907 ID li yaratığı kesiyorsun
1850TRIGGER_CONDITION_MONSTER_HIVE_KILL_FROZEN_DUNGOEN_01HIVE_MONSTER_SELECT1907INT32

ardından
42617
yaratık spawn oluyor POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 kapı açılıyor UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR mesaj gönderiliyor

15054TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_FROZEN_DUNGOEN_01NEST_MONSTER_SELECT42617INT32
15055TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01EVENT_ZONE_SELECTPOS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01STRING
15056TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01ON_OFF_SWITCHONSTRING
15057TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01STRING_INPUTUIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOORSTRING
15058TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01TARGET_PLAYER_INS_SELECTTARGET_PLAYER_ALLSTRING
15059TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01STRING_INPUTUIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOORSTRING
15060TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01TARGET_PLAYER_INS_SELECTTARGET_PLAYER_ALLSTRING

Sonrasında böyle böyle gidiyor

Oyla 0
O vakit şöyle sana örnek vereyim

Başlangıçta 1907 Hive ID spawmn olmuş şekilde giriyorsun
ardından
1907 ID li yaratığı kesiyorsun
1850TRIGGER_CONDITION_MONSTER_HIVE_KILL_FROZEN_DUNGOEN_01HIVE_MONSTER_SELECT1907INT32

ardından
42617
yaratık spawn oluyor POS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01 kapı açılıyor UIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOOR mesaj gönderiliyor

15054TRIGGER_ACTION_MONSTER_ACTIVE_NEST_FROZEN_DUNGOEN_01NEST_MONSTER_SELECT42617INT32
15055TRIGGER_ACTION_SWITCH_EVENTZONE_FROZEN_DUNGOEN_01EVENT_ZONE_SELECTPOS_STRUCTURE_ARABIA_TOWER_01STRING
15057TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01STRING_INPUTUIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOORSTRING
15058TRIGGER_ACTION_MESSAGE_NOTIFY_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01TARGET_PLAYER_INS_SELECTTARGET_PLAYER_ALLSTRING
15059TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01STRING_INPUTUIIT_MGS_GOD_TRIGGER_NOTICE_COMMON_OPEN_DOORSTRING
15060TRIGGER_ACTION_MESSAGE_SYSTEM_WINDOW_FROZEN_DUNGOEN_01TARGET_PLAYER_INS_SELECTTARGET_PLAYER_ALLSTRING

Sonrasında böyle böyle gidiyor
işte bende kapı yok :D ilgisi varmı bilemedim ama normalde o triggerı belirttiğim hiveıdli moblar kesildikten sonra işleme alması için ayarlıyorum fakat dediğim gibi tek sorun mobların 5inin kesilmesini beklemeden 3. ölünce yazıyı göndermesi

Oyla 0
Yeniden bak Basit bir şey gözden kaçırıyorsun .

sadece bu iksisi yok sende

Oyla 0
Geri
Üst Alt