Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Eagle Online | 80 Cap | Geçmiş ve Geleceğin Buluşması | 07.02.2020

Paris

.
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
3
Alınan Beğeni
1
Ödül Puanları
3
Konum
Turkey
OG0heab.png





5wiJeab.gif


İlerleyen günlerde eklenti/çıkarma veya değişiklikler olabilir, güncel olarak takipte kalınız!

BÜYÜK AÇILIŞ: 07/02/2020



Selamlar, Silkroad Meraklıları!

Son zamanlarda, community adminlerden gittikçe daha fazlasını istiyor ve biz de isteklerinizi iletmek için buradayız! Karşınızda, yenilik, gelecek, canlanma - Eagle Online! Gelecek projemizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz ve sizleri hayrete düşüreceğine eminiz! Yeni ve daha önce görülmemiş özelliklerimiz için inanılmaz bir çaba sarf ettik. Bazı hazırlıkları ve dikkatli tartışmaları tamamladıktan sonra - oyunumuzu SRO communitye çıkarma zamanının geldiğine karar verdik. Eagle'ın sistemi, communitysi ve fütüristik yeniliği ile, önceki karşılaşmalardan daha keyifli, aktif ve eğlenceli olan Silkroad Online'ın yeni ve çığır açan bir dünyasını sunmak için çalışıyoruz. Çağlar boyunca hatırlayacağınız savaşlar, kavgalar ve bitmeyen mücadelelerle çılgın maceralara devam ediyoruz! Eagle için hazır mısınız?


0H9Obab.png
Eagle Hakkında


Eagle, her biri yaptığımız iş konusunda uzmanlaşmış birkaç developer ve özel server profesyonellerinden oluşan bir Silkroad projesidir. Deneyimlerimiz, inanılmaz ekip çalışması becerilerimiz ve sabrımızın sonucunda eminiz ki en yeni projemizi de tıpkı öncekiler gibi seveceksiniz.

0H9Obab.png
Ne sağlıyoruz?


Eagle’da, size diğer özel serverların yapamayacağı bir şey verebiliriz; old-school ve yeniliğin birleşimi. Gece ve gündüz yeni ve geliştirilmiş oyun sistemimizi tasarlamanın yanı sıra oyunun her yönünü titizlikle düzenleyerek çalıştık. Geri kalanını okurken etkileneceğinizden eminiz.

0H9Obab.png
Bizi farklı kılan nedir?


Bu günlerde, diğer tüm Silkroad serverları, aynı community ve aynı kullanım ömrüne sahip tam olarak aynı sisteme sahip gibi görünüyor… SIKICI, değil mi? Eagle’da böyle olmasını istemedik. Haksız sistemlerden kaçınarak popüler sunucu türlerinden uzaklaştık, ancak her şeyi eşit olarak dengeledik ve RNG ile adil, sıkı çalışma arasında bir denge yaratmak için mükemmel ortamı yarattık.

0H9Obab.png
Profesyonellik ve Yeterlilik


Birçok server tanıtımlarında profesyonellik hakkında hükümler içerir, ancak biz burada sizlere yalan yanlış sözler söylemeyeceğiz. Evet, tüm ekibimizin geçmişte deneyimi var ve yaptığımız işte oldukça iyiyiz, ama bu asla yeterli değil! Bazen, hemen fark edemediğimiz bir sorun veya küçük bir kusur olabilir! Ancak, hepinizin sabırlı olmasını ve takıma inanmasını bekliyoruz.


0H9Obab.png
Özellikler ve Güvenlik


Mükemmel özelliklerde bir sunucu aldık ve bu sunucu fazlaca oyuncuyu problemsiz oynatabilir. Filter konusuna gelirsek, Eagle filter'ı kendi geliştiricilerimizin kodladığı özel bir yapımdır. Bugüne gelene kadar çok sayıda testlerden geçti, beta sürecinde de hep beraber test etmeyi bekliyoruz!

0H9Obab.png
İlk Kale Savaşı


Yeni özelliklerimizle yapacağımız kale savaşını kutlamak adına 1 kereye mahsus kazanan guilde silk ödülü verilecektir. Miktar, ilerleyen zamanda anons edilecektir.

- Zerk savaşta etkin olmayacaktır, bu şekilde daha adil olacağını düşünüyoruz.


0H9Obab.png
Fortress War Crown


Beğeneceğinizi düşündüğümüz Eagle özelliklerinden bir tanesi daha. Amacımız kale savaşında çok iyi iş çıkarıp son dakika şanssızlığına uğrayan, veya bir sebepten dolayı kaçıranları mutlu etmek. Kale savaşını kazanan guildin yanında, bir küçük kazananımız daha olacak. Bu guild, kill-counter'da en üst sırada olan guild olacak.

İsimlerinin yanlarına bir simge, ve küçük ödüller de verilecek aynı zamanda, bu ödülleri discord/facebook kanalımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

btgvdab.gif

0H9Obab.png
Gelişmiş Launcher


İşte en ilginç kısım geliyor, Silkroad sahnesini alt üst edecek bu özelliği gerçekleştirmek için fikirlerinizi toplamak biraz zaman aldı, ancak Eagle Launcher şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş Launcher'lardan biri; hiç kimse benzer bir fikir yapmayı başaramadı çünkü oldukça imkansız gibi görünüyor, ancak yeterince çalışırsanız aslında hiçbir şey imkansız değildir.

Yalnızca Launcherı açarak şunları yapabilirsiniz:

1.) Launcherdan karakterinize otomatik olarak giriş yapın.

2.) Kaç oyuncunun çevrimiçi olduğunu ve sunucunun gerçek durumunu görün.

3.) Kolayca kayıt olun, hesap açın.

4.) Eagle'ın resmi yayıncılarını ve mevcut aktif durumlarını gözden geçirin.

Daha fazlası için , Launcher'da bir tur atmanız ve her şeyi kendiniz keşfetmeniz gerekecek!

ef0qbab.png

1h75cab.gif


Temel Bilgiler

Server Kapasitesi:-

Tam bir sayı söylemeyeceğiz ancak, ihtiyaç halinde en üst limite kadar genişletmeye hazırız.

Cap:-

80 Cap.

Irk :-

Sadece Çin ırkı olacaktır.

Degree:-

Max 8 DG olacaktır.


Mastery:-

300.

Guild/Union limit:-

24/2

Rates:-
Alchemy rate 1.5x
EXP Rate: 15x
EXP Party: 20x



ef0qbab.png

Başlangıç itemleri :

Başlangıçta 11 reverse return scrolls, 5,000 HP Potions, 5,000 MP Potions, 3 günlük hızlı koşma , ve 3 günlük toplayıcı pete sahip olacaksınız.


3i4leab.png

Otomatik Ekipmanlar:-

Daha rahat bir seviye yükselme aşaması geçirmeniz için bu özelliği Eagle’a eklemeye karar verdik.

Rateler:-

Tüm ratelerin açıklandığı bir tablo olacaktır. ( alchemy, solo exp, party exp, gold drop rate, item drop rate, job rate, sp rate…)

Skill Point:

1 Milyon SP ile başlayacaksınız.

Kalıcı Bufflar:-

Oyunun tadını çıkarabilmeniz adına kalıcı bufflar oyuna eklenmiştir.

Grinding Race:-

Büyük açılıştan önce en hızlı maksimum seviye olabilmek için hazırlanın çünkü 80 Level olan bir çok kişiye Silk hediye edilecektir.

#1 / 1000 silk
#2-8 / 500 silk
#9-50 / 400 silk
#51-100 / 300 silk
#101-200 / 200 silk
#201-300 / 100 silk


Gold-bot Engelleme:-


Droptan elde ettiğiniz bir ürünü satarken elde ettiğiniz toplam altın miktarını önemli ölçüde azalttık. Daha verimli bir şekilde altın kasmanız için Job yapmaya teşvik edileceksiniz. (yani Thieflik ve Traderlık)! Bunu yapmanın amacı gold-botlara karşı koymak ve bu sunucu ekonomisini korumaktır.

Main Town:-

Eagle'ın ana kenti Donwhang olacaktır.


ssVveab.png

ef0qbab.png


Bpeweab.gif


NPCs:-

. Avatar Mall.



Üzerinde yeterli miktarda avatar bulabileceğiniz bir NPC ve kesinlikle zevkinize uyacaktır.

.Effects Mall.

Üzerinde renkli title ve kanatlar olan bir NPC.

. Quest Manager.

Tüm günlük görevlerinizi alabileceğiniz bir NPC, hepsini sizin için kolaylaştırmak için oraya koyduk, böylece hepsini bir kerede yapabilirsiniz.

. Titles Dealer.

Üzerinde yeterli miktarda Title bulabileceğiniz bir NPC, kişiliğinizi en çok yansıtanı seçin!

. Seal of Eagle Seller.

Üst düzey itemlerinizi bulabileceğiniz bir NPC. (Bu itemler oyunun ilerleyen safhalarında aktive edilecektir.)

. Stones Shop.

Goldun gerçekten değerli olmasını istiyoruz bu nedenle bu NPC'yi kurduk. Orada gold ile satılan her türlü Magic / Attribute stonelarını bulacaksınız.

. Gold Minor.

Stones Shop'a ek olarak, altını daha da değerli hale getirmek için Gold Miner NPC'lerini yerleştirdik ve bu NPC'de Silk itemlerini gold karşılığı satın alabileceksiniz.


Ih49bab.png


ef0qbab.png


o8Rjgab.gif


Old PvP Capes:-

Old School ritmini devam ettirmek için küçük detaylara odaklandık ve eski PvP pelerinlerini eklemeye karar verdik.


L0WTfab.png

Title Names:-

Size gösteriş yapmanıza yardımcı olacak benzersiz bir görünüm verir; Eagle'da bir sürü Tittle bulacaksınız, bu yüzden kişiliğinizi en iyi yansıtanı seçin!

Magic Pop:-


Bazı değerli itemleri alabileceğiniz klasik magic pop kartı. Silk ile değil droplar ile elde edilebilecektir. Takasa uygun değildir.

SoS Crate:-

SoS Crateleri günlük görevlerden, Dungeonlardan alabilir ve Uniquelerden de düşer, bir SoS Crate'i açtığınızda,% 20 SOS elde etme şansınız olacak.

Eagle Crate:-

Eagle Crateleri günlük görevlerden, Dungeonlardan ve aynı zamanda Uniquelerden düşürebilirsiniz. Eagle Crate, esas olarak Alchemy yeteneklerinizi sadece sizin için hayatınızı kolaylaştıran aşağıdaki öğelerden birini verme şansına sahiptir.

1: 3% Luck Scroll

2: Magic Luck Powder

3: Magic D1 Luck Powder,

4: Golden Dragon Flag

5: Extension gear

6: Clock of Reincarnation

7: Global Chatting scroll

8: Reverse return scroll

9: Immortal stone

10: Astral stone


ef0qbab.png

eRdYeab.gif



Limits:-

HWID Sınırı PC başına 2 karakterdir; CTF ,Battle Arena, Jobbing, Fortress War ve Dungeons gibi etkinliklere her 2 karakterle aynı anda katılamazsınız.



Unlimited Union Chat:-

Union Chat Limitsiz olacaktır.

Guild & Union Limit:-

Guild Limit 24 , Union Limit 2 olacaktır.

Model Switchers:-

Model Switcher Scroller oyuna eklenmiştir.

Max Plus:-

Maksimum item +11’dir. Devil maksimum +3’dür.

Alchemy Notice:-

+8 ve üzeri bastığınız itemleriniz isminiz ile notice geçilir.

SoX Türleri:-

Eagle Online’da 3 farklı Sox bulunmaktadır, bunlar ;Seal of Star, Seal of Moon, ve Seal of Eagle. Detaylar için tanıtımı okumaya devam ediniz lütfen.




ef0qbab.png



0H9Obab.png
GUIs

Silkroad Online tarihindeki en gelişmiş kullanıcı arayüzlerden birini tanıtmak istiyoruz, en yüksek gelişim seviyelerine ulaşmamız biraz zaman aldı ve bu tamamen sizi etkileyecek mutlak mükemmeliyetçiliği başarmak için ! Eagle sistemi, Silkroad'ın geçmişinin geleceğinin ve bugününün mükemmel bir kombinasyonudur.

Fortress War Counter:-

Ekranınızın sağında bulunan bir penceredir ve kaç kişinin öldüğüne ve kaç kez öldüklerine göre en iyi 5 Oyuncu ve Guild ismini görüntüler. Olabildiğince çok çalış ve kendi tarihini yaz!



Survival Arena Counter:-


Ekranınızın sağında bulunan bir penceredir ve kaç kişinin öldüğüne ve kaç kez öldüklerine göre ilk 5 Oyuncunun isimlerini gösteriyor.


OYkObab.gif


Uniques Status:-

Artık herhangi bir Unique için 7/24 beklemenize gerek yok, Eagle'da, her bir Unique için doğma, ölüm ve yeniden doğma süresini kontrol edebileceksiniz.



LT7leab.png


Grant Name:-

Bu özellik sayesinde size Guild Master'ınızı rahatsız etmeden Grant Name’i kendiniz değiştirme yeteneği sunuyoruz.


aVJEfab.gif

Event Registration:-

Eagle'da her şey otomatik olduğundan, bu özelliği sizin için geliştirdik, böylece herhangi bir etkinliğe sadece 1 tıklamayla kayıt olabilirsiniz.


ChShdab.gif

Ranking:-

Web sitesine gitmeden anlık rankı sürekli kontrol edebileceksiniz.


nYdnbab.gif

Custom Title:-

Kendinize özel Title yaratabilirsiniz.


D1ubaab.gif

Title Manager:-

Title yöneticisi, karakterinizde kullandığınız tittlelar arasında geçiş yapabilmenizi sağlayacak bir title depolama özelliğidir; bir title değiştirdikten sonra ışınlanmanıza gerek yoktur, hemen yerinde güncellenecektir.


gwIzeab.gif

Chest:-

Eagle'daki her karakterin ayrı bir sandığı olacak ve açtığınız SoS Crate’lerden kazandığınız herhangi bir öğeyi içerecek, depolamaya benzer. Belirli bir scrollu yanlış kullandıysanız da kaybolmayacak, ışınlandıktan sonra Chestinizde bulabilirsiniz..


TsIkaab.gif


Main Menu:-

Tüm bu özellikleri içeren ana menüdür. Bununla birlikte; epin kodunuzu aktifleştirmek için özel olarak geliştirilmiş bir kısayola da buradan ulaşabilirsiniz.



Magufab.gif


ef0qbab.png





0H9Obab.png
Para Birimleri:-


Gold:-

Eagle'da, Gold gerçekten değerli olacak çünkü astral ve immortal taşları dahil her türlü taş satın alabileceksiniz ve bunların hepsi Stones NPC'sinde bulunacak, yine de; beta aşamasında stoneların sadece gold ile satın alınıp alınmayacağına yada drop olarak elde edilip edilmeyeceğine beta aşamasında karar vereceğiz.


J1qudab.jpg


Gold Coin:-

Gold coin, oyun sonu silahının ana para birimlerinden biridir.


. NPC'den sadece 1 Milyar altın karşılığında alınabilir.

.Arena Coin:-

Arena Coinleri her iki saatte bir CTF ve BA katılarak kazanabilirsiniz.

. Bir Battle Arena maçı kazanırsanız, 10 Arena coin ve Ek olarak 8 Honor Puan ile ödüllendirileceksiniz.

. Eğer kaybederseniz sadece 2 Arena coin alırsınız.

. CTF ile ilgili olarak Her öldürme için 1 Arena coin kazanırsınız.

Job Coins:-

Job Coins oyun sonu zırhlarınız için gerekli ana para birimidir. Bunları Thief , Hunter ve Traderlık yaparak kazanabilirsiniz.



ef0qbab.png


0H9Obab.png
Sox System:-



Eagle Online'da sox itemlerini nasıl elde edileceğini ayrıntılı olarak açıklayan kısım geliyor, daha önce de belirttiğimiz gibi Eagle Online'da 3 tip SOX ekipman olacak. Bunlar Seal of Star, Seal of Moon, and Seal of Eagle.

Seal of Star:-

Seal of Star itemleri elde etmenin birçok yolu vardur ve last tier +1 iteme eşittir.

Seal of Star itemler 71~80 arası moblardan düşük ratelerle elde edebilirsiniz.

Aynı zamanda job temple’den adil bir drop oranıyla elde edebilirsiniz fakat Thieflere karşı dikkatlı olmalısınız.

Seal of Star itemleri SOS Crate’lerden %20 şansla elde edebilirsiniz.

Seal of Moon:-

Seal of Moon itemlerini elde etmenin sadece 1 yolu olacak, çünkü onu old school ve klasik tutmak istiyoruz. Seal of Moon, Last tier +3 item‘e eşit.

Nasıl elde edebiliriz ?

Sadece FGW Koleksiyonundan elde edinilebilecek ancak ilk kale savaşına kadar aktif olmayacaktır. En önemlisi son 2 nadir kart satılabilir olmayacak.

Seal of Eagle:-

Seal of Eagle güçlü Sox türüdür oyun sonu ekipmanı olduğu için ve Last Tier +5 bir öğeye eşittir. Arena Coin, Job Point ve Gold Coin karşılığında alınabilecektir.


Jy0kdab.gif



ef0qbab.png



0H9Obab.png
Özel Görevler

Günlük Görevler:-

Sizi oyuna daha fazla teşvik eden ve çeken takım tabanlı özel görevler ekledik. Tamamen ücretsiz olarak gerçekten değerli şeyler elde etmenizi sağlayacak 4 farklı günlük görev ekledik.


1.) Garden Raid:-


Garden Dungeon’da bulunan 80 Level mobları öldürerek 2x Magic pop kartı ile ödüllendirilirsiniz.

2.) Garden Raid II:-

Garden Dungeon’da bulunan 3 Unique’i öldürerek ve 1 SOS Crate ve 1 Eagle Crate ile ödüllendirilirsiniz.

3.) Job Cave Raid:-


Job Cave ‘de 500 Mob öldürürseniz 1 İmmortal Crate ile ödüllendirilirsiniz. (1-10 Arasında İmmortal Stone verir.)

4.) Head Hunter:-

Tiger girl, Cerberus, Captain Ivy, Uruchi ve Isytaru Uniqlerini öldürürseniz her bir Unique için 1 immortal Stone kazanırsınız.




WDNQbab.gif

0H9Obab.png
Eagle Job System

Job HWID 1; yani bir bilgisayardan sadece 1 job suitli karakteriniz olabilecek. Kötü niyetli oyuncuları durdurmak için birebir.

Job ve Guild İsimleri Görünür


RTnFdab.png

Job Suits:-

Old School Suitler aktiftir.


Uas5dab.png


Trans pet:-

Eagle'da, sadece 1 Standartlaştırılmış trans pet var. Old school fikrini korumak için bu pet Deve.

Trade Routes:-

Old School fikrini korumak istediğimiz için; oyuna özel ticaret yolları eklememeye karar verdik, bu yüzden her şeyi olduğu gibi tuttuk, bir kasabadan diğerine eski bilinen rotalar.



Job Profit:-

Traders:-


Bir Trader olarak, 5 * mal satın almak size 40 M golda mal olacak ve satarak 60 M Gold kazanacaksınız ve işlem başına 6 Job Point alacaksınız.

Hunters:-

Partinizdeki her Trader için 1,5 Job Point kazanacaksınız, bu yüzden tam bir parti ile koşuyorsanız, koşu başına neredeyse 11 Job point ve Traderlarla karşılaştırıldığında benzer miktarda gold kazanacaksınız.

.

Thieves:-

Bir Thief olarak, çalınan her kervan için 40 M ve 4 Job point kazanacaksınız.


Wanted System:-

Oldukça basit ve çoğunuz tarafından biliniyor. Karşıt Job 10 oyuncusunu öldürdüğünüzde bir Lv1 Wanted Buff alacaksınız, her Wanted seviyesi size % 1 Hasar Artışı, Hasar emilimi, Str ve Int Buffs. Ve Wanted statüsünün 5 farklı seviyesi vardır.





-10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size % 1 Buff Wanted Lv 1 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 2 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 3 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 4 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 5 verecek

Ne kadar kanlı ve gizli olursan, o kadar çok avantaj elde edersin!




Anti-Cheat System:-

- Aynı oyuncudan öldürdüğünüzde puan alabilmeniz için 6 Saat geçmesi gerekmektedir.

-Aynı oyuncudan puan alabilmeniz için öncesinde 3 farklı oyuncu daha öldürmüş olmanız gerekmektedir.

Job Temple:-

Job temple Uniqleri ve moblarının damage ve healthleri 80 Cap’e göre güncellenmiştir. Ve burası Donwhang Cave’e taşınmıştır .


Job Uniques:-


Bahsettiğimiz gibi, Uniqueler 80 Cape uyacak şekilde düzenlendiğini hatırlatmak isteriz, yine de güçlüler ve bunlardan SoS Crate ve Silk Scrolls gibi bazı değerli öğeler elde edebilirsiniz.Yani, Evet, Denemeye değer!





ef0qbab.png



4XPeeab.jpg



0H9Obab.png
Uniques



Uniques:-


Eagle'da elbette klasik Unique sisteme sahip olacaksınız, ancak bu oldukça haksız, değil mi? Her zaman aynı oyuncuların Uniqueleri öldürdüğünü görürsünüz ve diğerlerinin asla şansı olmaz! Ne yazık ki, INT karakterleri her zaman STR karakterlerine üstün gelir, ancak Eagle'da bu sorunu çözdük! Normal unique'lere ek olarak, STR sürümleriyle de görünecekler! Ancak yalnızca STR karakterleri STR Uniquelerine saldırabilir. Anlaması kolay, değil mi? Bu, STR- INT yapılandırmalarına bakılmaksızın tüm oyuncular için adil ve dengeli bir ortam sağlar.

Uniques Spawn Time:-

Regular Uniques:-

Normal Uniquelerin 2 sürümü, Str ve Int sürümü olacak ve her 1 saatte bir doğacaklar.

Arabian Uniques:-


Arabian Unique'e göre, Harrison ve Kidemonas INT Unique olarak sıralanacak ve 4 saatte bir doğacaklar. Khulood STR Unique olacak ve her 4 saatte bir doğacak.

Job Uniques:-


Job unique ile ilgili olarak, Isis ve Selket sadece INT olarak sıralanacak ve Job Cave'in içinde her 4 saatte bir doğacaktır. Anubis STR olacak ve her 4 saatte bir doğacak.


BeakYung The White Viper:-


Medusa'nın INT ve STR her iki sürümü de olacak ve günde bir kez sunucu saatine göre 22:00'da doğacaktır.

.Eagle Barbarian:-


Eagle Barbarian'ın sadece INT versiyonu olacak ve her 8 saatte bir doğacaktır. STR karakterler endişelenmeyin ! Eagle Barbarian Unique’nin muazzam hasarı nedeniyle INT karakterler onu keserken STR karakterlerine ihtiyaç duymak zorunda kalacaklar.

Unique Drops:-


Untitled-2.png





0H9Obab.png
Dungeons


Eagle Online’da 2 adet Dungeon bulunmaktadır.


1.)The Forgotten World:-


İster PvE ister PvP olun, Silkroad'daki en önemli dungeonlardan biri, her türlü oyuncu tarafından sevilir. Talismanların sekizini (8) topladıktan sonra, Seal of Moon silahı kazanabilirsiniz! Kale savaşı ve Unique avlamak için yararlı olacaktır; Elde ettiğiniz dönemden oyun sonu silahı serbest bırakılıncaya kadar size muazzam bir avantaj sağlayacak.



2.) Garden Dungeon:-


Garden Dungeon'ı Eagle'da uygulamaya karar verdik! Ama biz değiştirdik. Örnek vermek gerekirse, girdikten sonra ilk kapıyı açmak için önce dış taraftaki canavarları öldürmeniz gerekecek. Bu kilitli odayı açtıktan sonra girebileceksiniz ve orada 5 canavar daha görünecek. Unique doğması için onları öldürmek zorunda kalacaksınız. Unique göründüğünde, onu öldürürsünüz ve ikinci kapı açılır ve Dungeon tamamlanana kadar bu şekilde devam eder.


ALmYeab.png



ef0qbab.png



Cf4ueab.gif

0H9Obab.png
Academy System



Lütfen tüm pSro sahnesindeki en yaratıcı Akademi sistemini sunmamıza izin verin. Eagle'da akademi sistemi, hepimizin alıştığı klişe yerine heyecanlı, rekabetçi ve ekip tabanlı bir sistemle tamamen yeniden oluşturuldu.Dikkatlice okuyun, böylece her şeyin nasıl gittiğini anlayacaksınız.


Açıklama:-


Esas olarak her zamanki gibi Honor puanlarına dayanıyor, ancak fark, akademide 7 oyuncu yerine 5 oyuncu olacak; honor puanları karakter başına ayrı olmayacaktır.



Bu, örneğin bir oyuncunun 100 puanı varsa, tüm akademi aynı puana sahip olacak demektir, Başka bir şekilde, akademideki 1 oyuncu 4 Honor Buffını başarılı bir şekilde elde etmişse, akademi üyelerinin geri kalanı aynı Bufflara sahip olacak demektir.


Tembel olmayın, kendiniz ve takımınızın onuru için savaşın!





Honor puanları nasıl kazanılır: -


1.) Survival Arena:-


Survival Arenada öldürdüğünüz her oyuncu size 2 honor puanı garanti edecektir; oyuncuların ve guildlerin isimleri arenada gösterilmeyeceği için orada takım oluşturamayacaksınız.

2.) Battle Arena:-


.
Bir Battle Arena maçı kazanırsanız, kazandığınız 10 Arenacoin yanında 8 Honor Puanı elde edersiniz.


3.) Job Kills:-


- Rakip Joblardan herhangi bir oyuncuyu öldürmek size 1 Honor puanı kazandırır.


- Rakip bir oyuncu sadece bir önceki 6 saatte onu öldürmediyseniz size puan verir bu hile ve takımlaşmayı önlemek uğruna uygulanır.



-Aynı oyuncudan puan alabilbeniz için daha önce 3 farklı oyuncuyu da öldürmüş olmanız gerekmektedir.


4.) Unique Kesmek :-


Unique keserek de Honor Puan elde edebilirsiniz.


- Tiger Girl size 2 Honor puanı garanti edecektir.


- Cerberus size 2 Honor puanı garanti edecektir.


- Uruchi size 3 Honor puanı garanti edecektir.


-Captain size 4 Honor puanı garanti edecektir.


- Isyutaru size 5 Honor puanı garanti edecektir.


- Lord Yarkan size 8 Honor puanı garanti edecektir.


- Demon Shaitan size 8 Honor puanı garanti edecektir.


- job uniques size 15 Honor puanı garanti edecektir.


- BeakYung white viper size 20 Honor puanı garanti edecektir.


- Eagle Barbarian size 15 Honor puanı garanti edecektir.


- Arabian Uniques size 15 Honor puanı garanti edecektir.




Academy Ranking:-



GUI'de bulunan özel Rank kısayolumuz aracılığıyla akademi sıralamasını sürekli olarak kontrol edebileceksiniz.


Dağılım:-



Honor puanlarına göre sadece en yüksek 20 Akademi Honor Bufflarını alabilir.


- En iyi 3 Akademi 4 Honor Buff elde edecek. (Gold,Silver , Bronze ve King)


- 4. ila 8. Arasında ki Akademiler sadece 3 Honor Buff alacak (Gold, Silver, and Bronze)


- 9'dan 14'e kadar olan Akademiler sadece 2 Honor Buff alacak (Silver ve Bronze)


- 15 ila 20 arasında ki Akademiler, sadece Bronze Buff'ı alacaklar.



ZBB3fab.png



ef0qbab.png


U94wdab.gif


0H9Obab.png
Automatic Events


Automatic Events:-

Sizi gün boyu eğlendirebilecek tüm özelliklere ek olarak, Otomatik Etkinliklerden oluşan bir kalabalık olacak, böylece Eagle'ın oyun oynamasının tadını çıkarırken biraz Silk kazanabilirsiniz;


1.) Survival Arena:-

Survival Arena, Eagle ve Silkroad oyunlarında en kanlı olay olsa da; daha da acımasız hale getirmek istedik, bu yüzden Oyuncuların ve Guildlerin isimlerini orada gizlemeye karar verdik.


Hakkında:-


Zaman geldiğinde ışınlanacaksınız ve orada yapmanız gereken tek şey hayatta kalmak için öldürmek ve kovalamaktır. Donwhang south kapı yanındaki teleporttan girebilirsiniz.



2.) Lottery:-


Size değerli miktarda Silk veren bir piyango etkinliği ve günde bir kez düzenleniyor.


Nasıl Kayıt Olunur: -


Gold Miner NPC'de bulunan bir bilet var ve orada altın karşılığında satılıyor, satın aldıktan sonra sistemimiz sizi otomatik olarak etkinliğe kaydedecek.


Ödüller :-


Birinci şanslı kişi 1000 silk ile ödüllendirilecek


2. şanslı kişi 900 silk ile ödüllendirilecek


3. şanslı kişi 750 silk ile ödüllendirilecek


4. şanslı kişi 600 silk ile ödüllendirilecek


5. şanslı kişi 500 silk ile ödüllendirilecek


6. şanslı kişi 400 silk ile ödüllendirilecek


7. şanslı kişi 300 silk ile ödüllendirilecek


8. şanslı kişi 200 silk ile ödüllendirilecek


9. şanslı kişi 100 silk ile ödüllendirilecek


10. şanslı kişi 50 silk ile ödüllendirilecek.


3.) Automatic Job Profit Increase:-


Bu etkinlik günde bir kez sunucu saati ile 19:00 - 21:00 arasında gerçekleşecek, Etkinlik başladıktan sonra x1.5 Kat fazla Job Coins / Gold karını kazandıracaksınız.


4.) Hunger Games:-


-Çoğunuzun Açlık Oyunları filmlerini izlediğine ve tüm fikrin farkında olduğuna inanıyoruz, Açlık Oyunları etkinliği haftada bir kez otomatik olarak düzenlenecek ve solo tabanlı bir etkinlik olacak. Etkinlik düzenlendikten sonra, açık bir alana ışınlanacaksınız; hesabınız temiz bir envanter ile seviye 1 olacaktır, yani mühimmatınızı kendiniz toplamanız gerekir.



-Bu alanda özel canavarlar olacak ve seviye atlamak için onları öldürmeye devam etmen gerekecek; ihtiyacınız olan her şeyi drop olarak elde edebileceksiniz.


- Yani, savaşmaya hazır olduğunuzda, etkinliğe katılan diğer oyuncuları bulmaya ve öldürmeye başlamanız gerekir ve ayakta kalan son adam 1000 Silk ile ödüllendirilecektir.


Bu sadece ne kadar yetenekli olduğunla ilgili çünkü herkes orada eşit olacak!


Nasıl kayıt olunur:

- Oyun kullanıcı arayüzü ana menüsündeki event registration kısayolundan kayıt olabilirsiniz.

5.) Trivia Event:-


Trivia event, her 2 saatte bir bot sistemi kullanılarak bir soru sorar, doğru cevabı bot sistemine doğrudan mesaj göndererek 50 Silk kazanabilirsiniz.


6.) Kill the GM:-


Bot, Donwhang'ın güney kapısında her 5 saatte bir doğacak, etkinlik 3 turdan oluşuyor, her turda 100 silk kazanmak için GM’leri öldürmeniz gerekiyor.


7.) Search and destroy:-


Bir Unique tüm harita üzerinde rastgele doğacak, bot sistemi Unique nerde olduğuna dair ayrıntılı olarak ipuçları verecek, öldürdüğünüz her Unique 50 silk kazandıracak.


8.) Hide And Seek:-


Bir bot haritanın tamamında bir yerde saklanacak, sistem, botun bulunduğu yeri ayrıntılı olarak açıklayan ipuçları kullanacak, her turda 50 Silk kazanmak için onu bulmalısınız.



9.) Last Man Standing

Işınlandığınız bölgede, canlı kalmayı başaran son kişi kazanır!


10.) Crew Event:-


Eagle'ın özel etkinliklerinden biridir, PvP Cape’leri olan yaklaşık 4 ekip, özel etkinlik alanına ışınlanacak ve Uniqueler yavaş yavaş en düşük seviyeden en yüksek seviyeye kadar doğmaya başlayacaktır. TigerGirl ile başlayacak ve Eagle Barbarian ile bitecek.


Nasıl kazanılır:


- Unique öldürmelere göre en yüksek puanı alan takım kazanan takım olacak ve takım üyelerine otomatik olarak dağıtılan 800 Silk ile ödüllendirilecek ve bu kazanacağınız değerli droplar hariç.


Ek olarak, etkinlik sırasında öldürdüğünüz her oyuncu size 1 Honor puanı garanti edecektir; aynı oyuncudan 2'den fazla Honor puanı kazanamazsınız.


Filter Kısıtlamaları:-

- Bilgisayar başına yalnızca 2 karakterle giriş yapmanıza izin verilir

- Sadece belirli bir IP'den 6 Karakter ile giriş yapmanıza izin verilir (Eğer bir internet kafe sahibiyseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.)

- Bir bilgisayardan yalnızca 1 Karakter Job süit giyebilir.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile BA maçına katılabilirsiniz.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile CTF katılabilirsiniz.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile FW katılabilirsiniz.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile herhangi bir etkinliğe katılabilirsiniz.

- Global Chat bekleme süresi 30 saniyedir.

- Filtremiz yeterince gelişmiş olduğundan hile yapma durumunda yakalanacaksınız ve kalıcı olarak HWID yasaklanacaksınız.

-Exchange bug fixlendi.

-Stall bug is fixlendi.

-Purification Pill Bug Fixlendi.

-Exit ve Restart bug fixlendi.

-Stall bug fixlendi.

-PK Mod kaldırdıldı.

-Sadece kasabanın içinde her türlü silk scrolleri kullanmanıza izin verilir.

- CTF ‘de Ressurection iptal edildi.

- Battle Arena maçının ortasında 2 dakika AFK kaldıysanız, otomatik olarak atılırsınız ve bu herkes için adil bir ortam sağlayacaktır.

- CTF maçının ortasında 2 dakika AFK kaldıysanız, otomatik olarak atılırsınız ve bu herkes için adil bir ortam sağlayacaktır.

-Toplama petlerinde yalnızca 2 sayfa açık olacaktır.
 
Son düzenleme:

Spare

Machine Man
.
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
3,336
Çözümler
2
Alınan Beğeni
3,638
Ödül Puanları
605
Konum
Bursa
OG0heab.png





5wiJeab.gif


İlerleyen günlerde eklenti/çıkarma veya değişiklikler olabilir, güncel olarak takipte kalınız!

BÜYÜK AÇILIŞ: 07/02/2020



Selamlar, Silkroad Meraklıları!

Son zamanlarda, community adminlerden gittikçe daha fazlasını istiyor ve biz de isteklerinizi iletmek için buradayız! Karşınızda, yenilik, gelecek, canlanma - Eagle Online! Gelecek projemizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz ve sizleri hayrete düşüreceğine eminiz! Yeni ve daha önce görülmemiş özelliklerimiz için inanılmaz bir çaba sarf ettik. Bazı hazırlıkları ve dikkatli tartışmaları tamamladıktan sonra - oyunumuzu SRO communitye çıkarma zamanının geldiğine karar verdik. Eagle'ın sistemi, communitysi ve fütüristik yeniliği ile, önceki karşılaşmalardan daha keyifli, aktif ve eğlenceli olan Silkroad Online'ın yeni ve çığır açan bir dünyasını sunmak için çalışıyoruz. Çağlar boyunca hatırlayacağınız savaşlar, kavgalar ve bitmeyen mücadelelerle çılgın maceralara devam ediyoruz! Eagle için hazır mısınız?


0H9Obab.png
Eagle Hakkında


Eagle, her biri yaptığımız iş konusunda uzmanlaşmış birkaç developer ve özel server profesyonellerinden oluşan bir Silkroad projesidir. Deneyimlerimiz, inanılmaz ekip çalışması becerilerimiz ve sabrımızın sonucunda eminiz ki en yeni projemizi de tıpkı öncekiler gibi seveceksiniz.

0H9Obab.png
Ne sağlıyoruz?


Eagle’da, size diğer özel serverların yapamayacağı bir şey verebiliriz; old-school ve yeniliğin birleşimi. Gece ve gündüz yeni ve geliştirilmiş oyun sistemimizi tasarlamanın yanı sıra oyunun her yönünü titizlikle düzenleyerek çalıştık. Geri kalanını okurken etkileneceğinizden eminiz.

0H9Obab.png
Bizi farklı kılan nedir?


Bu günlerde, diğer tüm Silkroad serverları, aynı community ve aynı kullanım ömrüne sahip tam olarak aynı sisteme sahip gibi görünüyor… SIKICI, değil mi? Eagle’da böyle olmasını istemedik. Haksız sistemlerden kaçınarak popüler sunucu türlerinden uzaklaştık, ancak her şeyi eşit olarak dengeledik ve RNG ile adil, sıkı çalışma arasında bir denge yaratmak için mükemmel ortamı yarattık.

0H9Obab.png
Profesyonellik ve Yeterlilik


Birçok server tanıtımlarında profesyonellik hakkında hükümler içerir, ancak biz burada sizlere yalan yanlış sözler söylemeyeceğiz. Evet, tüm ekibimizin geçmişte deneyimi var ve yaptığımız işte oldukça iyiyiz, ama bu asla yeterli değil! Bazen, hemen fark edemediğimiz bir sorun veya küçük bir kusur olabilir! Ancak, hepinizin sabırlı olmasını ve takıma inanmasını bekliyoruz.


0H9Obab.png
Özellikler ve Güvenlik


Mükemmel özelliklerde bir sunucu aldık ve bu sunucu fazlaca oyuncuyu problemsiz oynatabilir. Filter konusuna gelirsek, Eagle filter'ı kendi geliştiricilerimizin kodladığı özel bir yapımdır. Bugüne gelene kadar çok sayıda testlerden geçti, beta sürecinde de hep beraber test etmeyi bekliyoruz!

0H9Obab.png
İlk Kale Savaşı


Yeni özelliklerimizle yapacağımız kale savaşını kutlamak adına 1 kereye mahsus kazanan guilde silk ödülü verilecektir. Miktar, ilerleyen zamanda anons edilecektir.

- Zerk savaşta etkin olmayacaktır, bu şekilde daha adil olacağını düşünüyoruz.


0H9Obab.png
Fortress War Crown


Beğeneceğinizi düşündüğümüz Eagle özelliklerinden bir tanesi daha. Amacımız kale savaşında çok iyi iş çıkarıp son dakika şanssızlığına uğrayan, veya bir sebepten dolayı kaçıranları mutlu etmek. Kale savaşını kazanan guildin yanında, bir küçük kazananımız daha olacak. Bu guild, kill-counter'da en üst sırada olan guild olacak.

İsimlerinin yanlarına bir simge, ve küçük ödüller de verilecek aynı zamanda, bu ödülleri discord/facebook kanalımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

btgvdab.gif

0H9Obab.png
Gelişmiş Launcher


İşte en ilginç kısım geliyor, Silkroad sahnesini alt üst edecek bu özelliği gerçekleştirmek için fikirlerinizi toplamak biraz zaman aldı, ancak Eagle Launcher şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş Launcher'lardan biri; hiç kimse benzer bir fikir yapmayı başaramadı çünkü oldukça imkansız gibi görünüyor, ancak yeterince çalışırsanız aslında hiçbir şey imkansız değildir.

Yalnızca Launcherı açarak şunları yapabilirsiniz:

1.) Launcherdan karakterinize otomatik olarak giriş yapın.

2.) Kaç oyuncunun çevrimiçi olduğunu ve sunucunun gerçek durumunu görün.

3.) Kolayca kayıt olun, hesap açın.

4.) Eagle'ın resmi yayıncılarını ve mevcut aktif durumlarını gözden geçirin.

Daha fazlası için , Launcher'da bir tur atmanız ve her şeyi kendiniz keşfetmeniz gerekecek!

Ptrkbab.png

ef0qbab.png

1h75cab.gif


Temel Bilgiler

Server Kapasitesi:-

Tam bir sayı söylemeyeceğiz ancak, ihtiyaç halinde en üst limite kadar genişletmeye hazırız.

Cap:-

80 Cap.

Irk :-

Sadece Çin ırkı olacaktır.

Degree:-

Max 8 DG olacaktır.


Mastery:-

300.

Guild/Union limit:-

24/2

Rates:-
Alchemy rate 1.5x
EXP Rate: 15x
EXP Party: 20x



ef0qbab.png

Başlangıç itemleri :

Başlangıçta 11 reverse return scrolls, 5,000 HP Potions, 5,000 MP Potions, 3 günlük hızlı koşma , ve 3 günlük toplayıcı pete sahip olacaksınız.


3i4leab.png

Otomatik Ekipmanlar:-

Daha rahat bir seviye yükselme aşaması geçirmeniz için bu özelliği Eagle’a eklemeye karar verdik.

Rateler:-

Tüm ratelerin açıklandığı bir tablo olacaktır. ( alchemy, solo exp, party exp, gold drop rate, item drop rate, job rate, sp rate…)

Skill Point:

1 Milyon SP ile başlayacaksınız.

Kalıcı Bufflar:-

Oyunun tadını çıkarabilmeniz adına kalıcı bufflar oyuna eklenmiştir.

Grinding Race:-

Büyük açılıştan önce en hızlı maksimum seviye olabilmek için hazırlanın çünkü 80 Level olan ilk 8 kişiye 1000 Silk hediye edilecektir.

Gold-bot Engelleme:-


Droptan elde ettiğiniz bir ürünü satarken elde ettiğiniz toplam altın miktarını önemli ölçüde azalttık. Daha verimli bir şekilde altın kasmanız için Job yapmaya teşvik edileceksiniz. (yani Thieflik ve Traderlık)! Bunu yapmanın amacı gold-botlara karşı koymak ve bu sunucu ekonomisini korumaktır.

Main Town:-

Eagle'ın ana kenti Donwhang olacaktır.


ssVveab.png

ef0qbab.png


Bpeweab.gif


NPCs:-

. Avatar Mall.



Üzerinde yeterli miktarda avatar bulabileceğiniz bir NPC ve kesinlikle zevkinize uyacaktır.

.Effects Mall.

Üzerinde renkli title ve kanatlar olan bir NPC.

. Quest Manager.

Tüm günlük görevlerinizi alabileceğiniz bir NPC, hepsini sizin için kolaylaştırmak için oraya koyduk, böylece hepsini bir kerede yapabilirsiniz.

. Titles Dealer.

Üzerinde yeterli miktarda Title bulabileceğiniz bir NPC, kişiliğinizi en çok yansıtanı seçin!

. Seal of Eagle Seller.

Üst düzey itemlerinizi bulabileceğiniz bir NPC. (Bu itemler oyunun ilerleyen safhalarında aktive edilecektir.)

. Stones Shop.

Goldun gerçekten değerli olmasını istiyoruz bu nedenle bu NPC'yi kurduk. Orada gold ile satılan her türlü Magic / Attribute stonelarını bulacaksınız.

. Gold Minor.

Stones Shop'a ek olarak, altını daha da değerli hale getirmek için Gold Miner NPC'lerini yerleştirdik ve bu NPC'de Silk itemlerini gold karşılığı satın alabileceksiniz.


Ih49bab.png


ef0qbab.png


o8Rjgab.gif


Old PvP Capes:-

Old School ritmini devam ettirmek için küçük detaylara odaklandık ve eski PvP pelerinlerini eklemeye karar verdik.


L0WTfab.png

Title Names:-

Size gösteriş yapmanıza yardımcı olacak benzersiz bir görünüm verir; Eagle'da bir sürü Tittle bulacaksınız, bu yüzden kişiliğinizi en iyi yansıtanı seçin!

Magic Pop:-


Bazı değerli itemleri alabileceğiniz klasik magic pop kartı. Silk ile değil droplar ile elde edilebilecektir. Takasa uygun değildir.

SoS Crate:-

SoS Crateleri günlük görevlerden, Dungeonlardan alabilir ve Uniquelerden de düşer, bir SoS Crate'i açtığınızda,% 20 SOS elde etme şansınız olacak.

Eagle Crate:-

Eagle Crateleri günlük görevlerden, Dungeonlardan ve aynı zamanda Uniquelerden düşürebilirsiniz. Eagle Crate, esas olarak Alchemy yeteneklerinizi sadece sizin için hayatınızı kolaylaştıran aşağıdaki öğelerden birini verme şansına sahiptir.

1: 3% Luck Scroll

2: Magic Luck Powder

3: Magic D1 Luck Powder,

4: Golden Dragon Flag

5: Extension gear

6: Clock of Reincarnation

7: Global Chatting scroll

8: Reverse return scroll

9: Immortal stone

10: Astral stone


ef0qbab.png

eRdYeab.gif



Limits:-

HWID Sınırı PC başına 2 karakterdir; CTF ,Battle Arena, Jobbing, Fortress War ve Dungeons gibi etkinliklere her 2 karakterle aynı anda katılamazsınız.



Unlimited Union Chat:-

Union Chat Limitsiz olacaktır.

Guild & Union Limit:-

Guild Limit 24 , Union Limit 2 olacaktır.

Model Switchers:-

Model Switcher Scroller oyuna eklenmiştir.

Max Plus:-

Maksimum item +11’dir. Devil maksimum +3’dür.

Alchemy Notice:-

+8 ve üzeri bastığınız itemleriniz isminiz ile notice geçilir.

SoX Türleri:-

Eagle Online’da 3 farklı Sox bulunmaktadır, bunlar ;Seal of Star, Seal of Moon, ve Seal of Eagle. Detaylar için tanıtımı okumaya devam ediniz lütfen.




ef0qbab.png



0H9Obab.png
GUIs

Silkroad Online tarihindeki en gelişmiş kullanıcı arayüzlerden birini tanıtmak istiyoruz, en yüksek gelişim seviyelerine ulaşmamız biraz zaman aldı ve bu tamamen sizi etkileyecek mutlak mükemmeliyetçiliği başarmak için ! Eagle sistemi, Silkroad'ın geçmişinin geleceğinin ve bugününün mükemmel bir kombinasyonudur.

Fortress War Counter:-

Ekranınızın sağında bulunan bir penceredir ve kaç kişinin öldüğüne ve kaç kez öldüklerine göre en iyi 5 Oyuncu ve Guild ismini görüntüler. Olabildiğince çok çalış ve kendi tarihini yaz!



Survival Arena Counter:-


Ekranınızın sağında bulunan bir penceredir ve kaç kişinin öldüğüne ve kaç kez öldüklerine göre ilk 5 Oyuncunun isimlerini gösteriyor.


OYkObab.gif


Uniques Status:-

Artık herhangi bir Unique için 7/24 beklemenize gerek yok, Eagle'da, her bir Unique için doğma, ölüm ve yeniden doğma süresini kontrol edebileceksiniz.



LT7leab.png


Grant Name:-

Bu özellik sayesinde size Guild Master'ınızı rahatsız etmeden Grant Name’i kendiniz değiştirme yeteneği sunuyoruz.


aVJEfab.gif

Event Registration:-

Eagle'da her şey otomatik olduğundan, bu özelliği sizin için geliştirdik, böylece herhangi bir etkinliğe sadece 1 tıklamayla kayıt olabilirsiniz.


ChShdab.gif

Ranking:-

Web sitesine gitmeden anlık rankı sürekli kontrol edebileceksiniz.


nYdnbab.gif

Custom Title:-

Kendinize özel Title yaratabilirsiniz.


D1ubaab.gif

Title Manager:-

Title yöneticisi, karakterinizde kullandığınız tittlelar arasında geçiş yapabilmenizi sağlayacak bir title depolama özelliğidir; bir title değiştirdikten sonra ışınlanmanıza gerek yoktur, hemen yerinde güncellenecektir.


gwIzeab.gif

Chest:-

Eagle'daki her karakterin ayrı bir sandığı olacak ve açtığınız SoS Crate’lerden kazandığınız herhangi bir öğeyi içerecek, depolamaya benzer. Belirli bir scrollu yanlış kullandıysanız da kaybolmayacak, ışınlandıktan sonra Chestinizde bulabilirsiniz..


TsIkaab.gif


Main Menu:-

Tüm bu özellikleri içeren ana menüdür. Bununla birlikte; epin kodunuzu aktifleştirmek için özel olarak geliştirilmiş bir kısayola da buradan ulaşabilirsiniz.



Magufab.gif


ef0qbab.png


Filter Kısıtlamaları:-

- Bilgisayar başına yalnızca 2 karakterle giriş yapmanıza izin verilir

- Sadece belirli bir IP'den 6 Karakter ile giriş yapmanıza izin verilir (Eğer bir internet kafe sahibiyseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.)




- Bir bilgisayardan yalnızca 1 Karakter Job süit giyebilir.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile BA maçına katılabilirsiniz.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile CTF katılabilirsiniz.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile FW katılabilirsiniz.

- Bir bilgisayardan Sadece 1 karakter ile herhangi bir etkinliğe katılabilirsiniz.

- Global Chat bekleme süresi 30 saniyedir.

- Job modunda Reverse Scroll bekleme suresi 30 dakikadır.

- Filtremiz oldukça gelişmiş olduğundan hile yapma durumunda yakalanacaksınız ve kalıcı olarak HWID yasaklanacaksınız.

-Exchange bug fixlendi.

-Stall bug is fixlendi.

-Mbot purification pills bug fixlendi.

-Purification Pill Bug Fixlendi.

-Exit ve Restart bug fixlendi.

-Speed bug fixlendi.

-PK Mod kaldırdıldı.

-Sadece kasabanın içinde her türlü scrollar kullanmanıza izin verilir.

- CTF ‘de Ressurection iptal edildi.

- Battle Arena maçının ortasında 2 dakika AFK kaldıysanız, otomatik olarak atılırsınız ve bu herkes için adil bir ortam sağlayacaktır.

- CTF maçının ortasında 2 dakika AFK kaldıysanız, otomatik olarak atılırsınız ve bu herkes için adil bir ortam sağlayacaktır.

- Styria Clash event ortasında 2 dakika AFK kaldıysanız, otomatik olarak atılırsınız ve bu herkes için adil bir ortam sağlayacaktır.

-Toplama petlerinde yalnızca 2 sayfa açık olacaktır.

Filter Özellikleri:-

-8 Dg Immortal/Astral stonelar şekilleri ve renkleri değiştirildi.

-Destroyer Rondo tablet kaldırıldı.

-Advanced Elixir kaldırıldı.

-Resurrection Scrollar kaldırıldı..

-Damage Scrollar kaldırıldı.

-Vigor %8 ‘e düşürüldü.

-Guild başlangıç level 5.

-Guild Emblem çalışıyor.

-Job modunda instant return scroll kullanamazsınız.

-Job suit olmadan Trace atamazsınız.

-Renkli Title’lar eklenmiştir.



ef0qbab.png



0H9Obab.png
Para Birimleri:-


Gold:-

Eagle'da, Gold gerçekten değerli olacak çünkü astral ve immortal taşları dahil her türlü taş satın alabileceksiniz ve bunların hepsi Stones NPC'sinde bulunacak, yine de; beta aşamasında stoneların sadece gold ile satın alınıp alınmayacağına yada drop olarak elde edilip edilmeyeceğine beta aşamasında karar vereceğiz.


J1qudab.jpg


Gold Coin:-

Gold coin, oyun sonu silahının ana para birimlerinden biridir.


. NPC'den sadece 1 Milyar altın karşılığında alınabilir.

.Arena Coin:-

Arena Coinleri her iki saatte bir CTF ve BA katılarak kazanabilirsiniz.

. Bir Battle Arena maçı kazanırsanız, 10 Arena coin ve Ek olarak 8 Honor Puan ile ödüllendirileceksiniz.

. Eğer kaybederseniz sadece 2 Arena coin alırsınız.

. CTF ile ilgili olarak Her öldürme için 1 Arena coin kazanırsınız.

Job Coins:-

Job Coins oyun sonu zırhlarınız için gerekli ana para birimidir. Bunları Thief , Hunter ve Traderlık yaparak kazanabilirsiniz.



ef0qbab.png


0H9Obab.png
Sox System:-



Eagle Online'da sox itemlerini nasıl elde edileceğini ayrıntılı olarak açıklayan kısım geliyor, daha önce de belirttiğimiz gibi Eagle Online'da 3 tip SOX ekipman olacak. Bunlar Seal of Star, Seal of Moon, and Seal of Eagle.

Seal of Star:-

Seal of Star itemleri elde etmenin birçok yolu vardur ve last tier +1 iteme eşittir.

Seal of Star itemler 71~80 arası moblardan düşük ratelerle elde edebilirsiniz.

Aynı zamanda job temple’den adil bir drop oranıyla elde edebilirsiniz fakat Thieflere karşı dikkatlı olmalısınız.

Seal of Star itemleri SOS Crate’lerden %10 şansla elde edebilirsiniz.

Seal of Moon:-

Seal of Moon itemlerini elde etmenin sadece 1 yolu olacak, çünkü onu old school ve klasik tutmak istiyoruz. Seal of Moon, Last tier +3 item‘e eşit.

Nasıl elde edebiliriz ?

Sadece FGW Koleksiyonundan elde edinilebilecek ancak ilk kale savaşına kadar aktif olmayacaktır. En önemlisi son 2 nadir kart satılabilir olmayacak.

Seal of Eagle:-

Seal of Eagle güçlü Sox türüdür oyun sonu ekipmanı olduğu için ve Last Tier +5 bir öğeye eşittir. Arena Coin, Job Point ve Gold Coin karşılığında alınabilecektir.


Jy0kdab.gif



ef0qbab.png



0H9Obab.png
Özel Görevler

Günlük Görevler:-

Sizi oyuna daha fazla teşvik eden ve çeken takım tabanlı özel görevler ekledik. Tamamen ücretsiz olarak gerçekten değerli şeyler elde etmenizi sağlayacak 4 farklı günlük görev ekledik.


1.) Garden Raid:-


Garden Dungeon’da bulunan 80 Level mobları öldürerek 2x Magic pop kartı ile ödüllendirilirsiniz.

2.) Garden Raid II:-

Garden Dungeon’da bulunan 3 Unique’i öldürerek ve 1 SOS Crate ve 1 Eagle Crate ile ödüllendirilirsiniz.

3.) Job Cave Raid:-


Job Cave ‘de 500 Mob öldürürseniz 1 İmmortal Crate ile ödüllendirilirsiniz. (1-10 Arasında İmmortal Stone verir.)

4.) Head Hunter:-

Tiger girl, Cerberus, Captain Ivy, Uruchi ve Isytaru Uniqlerini öldürürseniz her bir Unique için 1 immortal Stone kazanırsınız.




WDNQbab.gif

0H9Obab.png
Eagle Job System

Job HWID 1; yani bir bilgisayardan sadece 1 job suitli karakteriniz olabilecek. Kötü niyetli oyuncuları durdurmak için birebir.

Job ve Guild İsimleri Görünür


RTnFdab.png

Job Suits:-

Old School Suitler aktiftir.


Uas5dab.png


Trans pet:-

Eagle'da, sadece 1 Standartlaştırılmış trans pet var. Old school fikrini korumak için bu pet Deve.

Trade Routes:-

Old School fikrini korumak istediğimiz için; oyuna özel ticaret yolları eklememeye karar verdik, bu yüzden her şeyi olduğu gibi tuttuk, bir kasabadan diğerine eski bilinen rotalar.



Job Profit:-

Traders:-


Bir Trader olarak, 5 * mal satın almak size 40 M golda mal olacak ve satarak 60 M Gold kazanacaksınız ve işlem başına 6 Job Point alacaksınız.

Hunters:-

Partinizdeki her Trader için 1,5 Job Point kazanacaksınız, bu yüzden tam bir parti ile koşuyorsanız, koşu başına neredeyse 11 Job point ve Traderlarla karşılaştırıldığında benzer miktarda gold kazanacaksınız.

.

Thieves:-

Bir Thief olarak, çalınan her kervan için 40 M ve 4 Job point kazanacaksınız.


Wanted System:-

Oldukça basit ve çoğunuz tarafından biliniyor. Karşıt Job 10 oyuncusunu öldürdüğünüzde bir Lv1 Wanted Buff alacaksınız, her Wanted seviyesi size % 1 Hasar Artışı, Hasar emilimi, Str ve Int Buffs. Ve Wanted statüsünün 5 farklı seviyesi vardır.





-10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size % 1 Buff Wanted Lv 1 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 2 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 3 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 4 verecek

- 10 Farklı karşıt Job öldürdüğünüzde size% 1 Buff Wanted Lv 5 verecek

Ne kadar kanlı ve gizli olursan, o kadar çok avantaj elde edersin!




Anti-Cheat System:-

- Aynı oyuncudan öldürdüğünüzde puan alabilmeniz için 6 Saat geçmesi gerekmektedir.

-Aynı oyuncudan puan alabilmeniz için öncesinde 3 farklı oyuncu daha öldürmüş olmanız gerekmektedir.

Job Temple:-

Job temple Uniqleri ve moblarının damage ve healthleri 80 Cap’e göre güncellenmiştir. Ve burası Donwhang Cave’e taşınmıştır .


Job Uniques:-


Bahsettiğimiz gibi, Uniqueler 80 Cape uyacak şekilde düzenlendiğini hatırlatmak isteriz, yine de güçlüler ve bunlardan SoS Crate ve Silk Scrolls gibi bazı değerli öğeler elde edebilirsiniz.Yani, Evet, Denemeye değer!





ef0qbab.png



4XPeeab.jpg



0H9Obab.png
Uniques



Uniques:-


Eagle'da elbette klasik Unique sisteme sahip olacaksınız, ancak bu oldukça haksız, değil mi? Her zaman aynı oyuncuların Uniqueleri öldürdüğünü görürsünüz ve diğerlerinin asla şansı olmaz! Ne yazık ki, INT karakterleri her zaman STR karakterlerine üstün gelir, ancak Eagle'da bu sorunu çözdük! Normal unique'lere ek olarak, STR sürümleriyle de görünecekler! Ancak yalnızca STR karakterleri STR Uniquelerine saldırabilir. Anlaması kolay, değil mi? Bu, STR- INT yapılandırmalarına bakılmaksızın tüm oyuncular için adil ve dengeli bir ortam sağlar.

Uniques Spawn Time:-

Regular Uniques:-

Normal Uniquelerin 2 sürümü, Str ve Int sürümü olacak ve her 1 saatte bir doğacaklar.

Arabian Uniques:-


Arabian Unique'e göre, Harrison ve Kidemonas INT Unique olarak sıralanacak ve 4 saatte bir doğacaklar. Khulood STR Unique olacak ve her 4 saatte bir doğacak.

Job Uniques:-


Job unique ile ilgili olarak, Isis ve Selket sadece INT olarak sıralanacak ve Job Cave'in içinde her 4 saatte bir doğacaktır. Anubis STR olacak ve her 4 saatte bir doğacak.


BeakYung The White Viper:-


Medusa'nın INT ve STR her iki sürümü de olacak ve günde bir kez sunucu saatine göre 22:00'da doğacaktır.

.Eagle Barbarian:-


Eagle Barbarian'ın sadece INT versiyonu olacak ve her 8 saatte bir doğacaktır. STR karakterler endişelenmeyin ! Eagle Barbarian Unique’nin muazzam hasarı nedeniyle INT karakterler onu keserken STR karakterlerine ihtiyaç duymak zorunda kalacaklar.

Unique Drops:-


skEAaab.png





0H9Obab.png
Dungeons


Eagle Online’da 2 adet Dungeon bulunmaktadır.


1.)The Forgotten World:-


İster PvE ister PvP olun, Silkroad'daki en önemli dungeonlardan biri, her türlü oyuncu tarafından sevilir. Talismanların sekizini (8) topladıktan sonra, Seal of Moon silahı kazanabilirsiniz! Kale savaşı ve Unique avlamak için yararlı olacaktır; Elde ettiğiniz dönemden oyun sonu silahı serbest bırakılıncaya kadar size muazzam bir avantaj sağlayacak.



2.) Garden Dungeon:-


Garden Dungeon'ı Eagle'da uygulamaya karar verdik! Ama biz değiştirdik. Örnek vermek gerekirse, girdikten sonra ilk kapıyı açmak için önce dış taraftaki canavarları öldürmeniz gerekecek. Bu kilitli odayı açtıktan sonra girebileceksiniz ve orada 5 canavar daha görünecek. Unique doğması için onları öldürmek zorunda kalacaksınız. Unique göründüğünde, onu öldürürsünüz ve ikinci kapı açılır ve Dungeon tamamlanana kadar bu şekilde devam eder.


ALmYeab.png



ef0qbab.png



Cf4ueab.gif

0H9Obab.png
Academy System



Lütfen tüm pSro sahnesindeki en yaratıcı Akademi sistemini sunmamıza izin verin. Eagle'da akademi sistemi, hepimizin alıştığı klişe yerine heyecanlı, rekabetçi ve ekip tabanlı bir sistemle tamamen yeniden oluşturuldu.Dikkatlice okuyun, böylece her şeyin nasıl gittiğini anlayacaksınız.


Açıklama:-


Esas olarak her zamanki gibi Honor puanlarına dayanıyor, ancak fark, akademide 7 oyuncu yerine 5 oyuncu olacak; honor puanları karakter başına ayrı olmayacaktır.



Bu, örneğin bir oyuncunun 100 puanı varsa, tüm akademi aynı puana sahip olacak demektir, Başka bir şekilde, akademideki 1 oyuncu 4 Honor Buffını başarılı bir şekilde elde etmişse, akademi üyelerinin geri kalanı aynı Bufflara sahip olacak demektir.


Tembel olmayın, kendiniz ve takımınızın onuru için savaşın!





Honor puanları nasıl kazanılır: -


1.) Survival Arena:-


Survival Arenada öldürdüğünüz her oyuncu size 2 honor puanı garanti edecektir; oyuncuların ve guildlerin isimleri arenada gösterilmeyeceği için orada takım oluşturamayacaksınız.

2.) Battle Arena:-


.
Bir Battle Arena maçı kazanırsanız, kazandığınız 10 Arenacoin yanında 8 Honor Puanı elde edersiniz.


3.) Job Kills:-


- Rakip Joblardan herhangi bir oyuncuyu öldürmek size 1 Honor puanı kazandırır.


- Rakip bir oyuncu sadece bir önceki 6 saatte onu öldürmediyseniz size puan verir bu hile ve takımlaşmayı önlemek uğruna uygulanır.



-Aynı oyuncudan puan alabilbeniz için daha önce 3 farklı oyuncuyu da öldürmüş olmanız gerekmektedir.


4.) Unique Kesmek :-


Unique keserek de Honor Puan elde edebilirsiniz.


- Tiger Girl size 2 Honor puanı garanti edecektir.


- Cerberus size 2 Honor puanı garanti edecektir.


- Uruchi size 3 Honor puanı garanti edecektir.


-Captain size 4 Honor puanı garanti edecektir.


- Isyutaru size 5 Honor puanı garanti edecektir.


- Lord Yarkan size 8 Honor puanı garanti edecektir.


- Demon Shaitan size 8 Honor puanı garanti edecektir.


- job uniques size 15 Honor puanı garanti edecektir.


- BeakYung white viper size 20 Honor puanı garanti edecektir.


- Eagle Barbarian size 15 Honor puanı garanti edecektir.


- Arabian Uniques size 15 Honor puanı garanti edecektir.




Academy Ranking:-



GUI'de bulunan özel Rank kısayolumuz aracılığıyla akademi sıralamasını sürekli olarak kontrol edebileceksiniz.


Dağılım:-



Honor puanlarına göre sadece en yüksek 20 Akademi Honor Bufflarını alabilir.


- En iyi 3 Akademi 4 Honor Buff elde edecek. (Gold,Silver , Bronze ve King)


- 4. ila 8. Arasında ki Akademiler sadece 3 Honor Buff alacak (Gold, Silver, and Bronze)


- 9'dan 14'e kadar olan Akademiler sadece 2 Honor Buff alacak (Silver ve Bronze)


- 15 ila 20 arasında ki Akademiler, sadece Bronze Buff'ı alacaklar.



ZBB3fab.png



ef0qbab.png


U94wdab.gif


0H9Obab.png
Automatic Events


Automatic Events:-

Sizi gün boyu eğlendirebilecek tüm özelliklere ek olarak, Otomatik Etkinliklerden oluşan bir kalabalık olacak, böylece Eagle'ın oyun oynamasının tadını çıkarırken biraz Silk kazanabilirsiniz;


1.) Survival Arena:-

Survival Arena, Eagle ve Silkroad oyunlarında en kanlı olay olsa da; daha da acımasız hale getirmek istedik, bu yüzden Oyuncuların ve Guildlerin isimlerini orada gizlemeye karar verdik.


Hakkında:-


Zaman geldiğinde ışınlanacaksınız ve orada yapmanız gereken tek şey hayatta kalmak için öldürmek ve kovalamaktır. Donwhang south kapı yanındaki teleporttan girebilirsiniz.



2.) Lottery:-


Size değerli miktarda Silk veren bir piyango etkinliği ve günde bir kez düzenleniyor.


Nasıl Kayıt Olunur: -


Gold Miner NPC'de bulunan bir bilet var ve orada altın karşılığında satılıyor, satın aldıktan sonra sistemimiz sizi otomatik olarak etkinliğe kaydedecek.


Ödüller :-


Birinci şanslı kişi 1000 silk ile ödüllendirilecek


2. şanslı kişi 900 silk ile ödüllendirilecek


3. şanslı kişi 750 silk ile ödüllendirilecek


4. şanslı kişi 600 silk ile ödüllendirilecek


5. şanslı kişi 500 silk ile ödüllendirilecek


6. şanslı kişi 400 silk ile ödüllendirilecek


7. şanslı kişi 300 silk ile ödüllendirilecek


8. şanslı kişi 200 silk ile ödüllendirilecek


9. şanslı kişi 100 silk ile ödüllendirilecek


10. şanslı kişi 50 silk ile ödüllendirilecek.


3.) Automatic Job Profit Increase:-


Bu etkinlik günde bir kez sunucu saati ile 19:00 - 21:00 arasında gerçekleşecek, Etkinlik başladıktan sonra x1.5 Kat fazla Job Coins / Gold karını kazandıracaksınız.


4.) Hunger Games:-


-Çoğunuzun Açlık Oyunları filmlerini izlediğine ve tüm fikrin farkında olduğuna inanıyoruz, Açlık Oyunları etkinliği haftada bir kez otomatik olarak düzenlenecek ve solo tabanlı bir etkinlik olacak. Etkinlik düzenlendikten sonra, açık bir alana ışınlanacaksınız; hesabınız temiz bir envanter ile seviye 1 olacaktır, yani mühimmatınızı kendiniz toplamanız gerekir.



-Bu alanda özel canavarlar olacak ve seviye atlamak için onları öldürmeye devam etmen gerekecek; ihtiyacınız olan her şeyi drop olarak elde edebileceksiniz.


- Yani, savaşmaya hazır olduğunuzda, etkinliğe katılan diğer oyuncuları bulmaya ve öldürmeye başlamanız gerekir ve ayakta kalan son adam 1000 Silk ile ödüllendirilecektir.


Bu sadece ne kadar yetenekli olduğunla ilgili çünkü herkes orada eşit olacak!


Nasıl kayıt olunur:

- Oyun kullanıcı arayüzü ana menüsündeki event registration kısayolundan kayıt olabilirsiniz.

5.) Trivia Event:-


Trivia event, her 2 saatte bir bot sistemi kullanılarak bir soru sorar, doğru cevabı bot sistemine doğrudan mesaj göndererek 50 Silk kazanabilirsiniz.


6.) Kill the GM:-


Bot, Donwhang'ın güney kapısında her 5 saatte bir doğacak, etkinlik 3 turdan oluşuyor, her turda 100 silk kazanmak için GM’leri öldürmeniz gerekiyor.


7.) Search and destroy:-


Bir Unique tüm harita üzerinde rastgele doğacak, bot sistemi Unique nerde olduğuna dair ayrıntılı olarak ipuçları verecek, öldürdüğünüz her Unique 50 silk kazandıracak.


8.) Hide And Seek:-


Bir bot haritanın tamamında bir yerde saklanacak, sistem, botun bulunduğu yeri ayrıntılı olarak açıklayan ipuçları kullanacak, her turda 50 Silk kazanmak için onu bulmalısınız.



9.) Last Man Standing

Işınlandığınız bölgede, canlı kalmayı başaran son kişi kazanır!


10.) Crew Event:-


Eagle'ın özel etkinliklerinden biridir, PvP Cape’leri olan yaklaşık 4 ekip, özel etkinlik alanına ışınlanacak ve Uniqueler yavaş yavaş en düşük seviyeden en yüksek seviyeye kadar doğmaya başlayacaktır. TigerGirl ile başlayacak ve Eagle Barbarian ile bitecek.


Nasıl kazanılır:


- Unique öldürmelere göre en yüksek puanı alan takım kazanan takım olacak ve takım üyelerine otomatik olarak dağıtılan 800 Silk ile ödüllendirilecek ve bu kazanacağınız değerli droplar hariç.


Ek olarak, etkinlik sırasında öldürdüğünüz her oyuncu size 1 Honor puanı garanti edecektir; aynı oyuncudan 2'den fazla Honor puanı kazanamazsınız.
Oldukça başarılı bir yapım gibi, emeğinizin karlışılığını almanız dileğiyle. ?
 

Paris

.
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
3
Alınan Beğeni
1
Ödül Puanları
3
Konum
Turkey
BİRİNCİ AY KUTLAMASI!


Bugün resmi olarak Eagle'ın 40. günü, ikinci premiumlar yarılandı bile.. Son zamanlarda private serverlar neredeyse 2 haftadan sonrasını göremiyor. Çoğu zaman problemli birkaç savaştan sonra büyük bir player kaybıyla (bütün server) server sonlandırılıyor.https://www.********.com/forum/images/smilies/pispis.gif Sizlere bize olan güveniniz ve desteğiniz için teker teker teşekkür etmek isteriz!


Bir ayı çok büyük bir problem yaşamadan atlattık, ve sizlere elimizden geldiğince stabil bir server sağlamaya çalıştık. Bu amacımıza ulaştığımızı, bugün hala kalabalık bir şekilde eğlenerek görüyoruz. Zor zamanlarımız, umutsuzluğa kapıldığımız saatlerimiz oldu, fakat hiçbir zaman çalışmayı bırakmadık ve pes etmedik. Bunların hepsi sizin desteğiniz ve motivasyonunuz sayesinde!


eagle1month.png

Gelecek Planı:
Oyun içi bazı aktivitelere yeni eğlence/rekabet kaynakları eklenerek aktivitelerin kesilmemesi sağlanacak. Aynı zamanda oynanışı her daim dengede tutmak adına haftalık güncellemeler ile gerekli gördüğümüz yerlere ekleme/çıkarma yapılacak.


Bunlarla beraber; sizler için büyük bir silk çekilişi yapacağız! #discord-events kanalındaki butona basarak katılabilirsiniz, 2 gün süresi var. Hemen katılın ve bedava silk kazanma şansınızı kaçırmayın! 30% bonus silk eventimiz de pazar gecesine kadar devam etmektedir, ilgilenenlere duyrulur!

Hiçbir zaman geç değil, 80 cap ruhunu yaşamak için bize katılın!
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.