Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım ECSRO(JSRO) 90 CAP EU/CH

Türk Lirası
0.00₺
Hastasına İSRO Legend 3...

SRO[2025-03-13 07-01-14]_69.jpg

SRO[2025-03-13 06-56-42]_68.jpg

SRO[2025-03-13 06-58-58]_00.jpg

SRO[2025-03-13 06-58-49]_17.jpg

Not: Arkadaşlar shard olarak JSROCACompleted.bakı kullandım. Oyunda ctf academy sistemi mevcut, auto potion mevcut ama auto potion ticketle beraber çalışıyor. Bütün ekran çözünürlükleri var, pencere modu var. Ftwye henüz bakmadım ama baya güzel bir files.Çok fazla zaman geçirmedim, fileste öyle bakmalık indirdim. Üzerinde çalışılırsa gayet güzel bir files olabilir(Sorunları vardır dbde hala eksikleri var.) :)

@credits by CrystalCoder yabancı bir forumdan bulundu.
SQL 2012

Hastasına İSRO Legend 3...

Not: Arkadaşlar shard olarak JSROCACompleted.bakı kullandım. Oyunda ctf academy sistemi mevcut, auto potion mevcut ama auto potion ticketle beraber çalışıyor. Bütün ekran çözünürlükleri var, pencere modu var. Ftwye henüz bakmadım ama baya güzel bir files.Çok fazla zaman geçirmedim, fileste öyle bakmalık indirdim. Üzerinde çalışılırsa gayet güzel bir files olabilir(Sorunları vardır dbde hala eksikleri var.) :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

@credits by CrystalCoder yabancı bir forumdan bulundu.
SQL 2012
eline saglik

Geri
Üst Alt