Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru Forum Rütbeleri Hakkında

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
.
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
2,907
Çözümler
16
Alınan Beğeni
2,802
Ödül Puanları
113
Konum
Turkey
Merhaba değerli vsro.org kullanıcıları,

Hepinizin bildiği üzere forumumuz da kullanıcı adlarının altında görünen rütbeler mevcut, sizlere bu rütbelerin ne olduğu, nasıl elde edebileceği ve bu rütbelere sahip kişilerin sorumlulukları hakkında kısaca bilgi vermek istiyoruz.

Yönetici Rütbeleri

Founder
543
Sadece forum kurucu/kurucularını belirten rütbe türüdür. Normal kullanıcılar tarafından elde edilemez. Kullanıcılar forum ile ilgili önerilerini ve şikayetlerini bu rütbelere sahip kişilere iletebilir.

Owner
544
Sadece forum sahibi/sahiplerini belirten rütbe türüdür. Normal kullanıcılar tarafından elde edilemez. Kullanıcılar forum ile ilgili önerilerini ve şikayetlerini bu rütbelere sahip kişilere iletebilir.

Administrator
545
Sadece forum yöneticilerini belirten rütbe türüdür. Forumda yapılan/yapılacak güncellemeler hakkında duyuru yapılması, alt rütbelere sahip kullanıcıların sorumluluklarını yerine getirip/getirmediğinin kontrol edilmesi, forum kullanıcıların forum kurallarına uyup/uymamasının kontrol edilmesi ve ihlal hallleri durumunda gerekli yaptırımların uygulanması bu rütbeye sahip kişilerin sorumluluğundadır. Bu rütbeye sahip kişiler bütün forum yetkilerine ve admin paneline erişebilme yetkisine sahiptirler. Bu rütbeye normal kullanıcılar tarafından elde edilme talebinde bulunulamaz. Bir kullanıcıyı yönetici yapma inisiyatifi sadece forum sahibi/sahipleri'ne aittir. Kullanıcılar forum ile ilgili önerilerini ve şikayetlerini bu rütbelere sahip kişilere iletebilir.

Legend
548
Bu özel rütbe vsro.org forumuna ciddi derece katkı sağlayan kullanıcılara forum yöneticileri tarafından verilmektedir. Kullanıcılar bu rütbenin kendilerine verilmesini talep edemezler. Bu rütbeye sahip kişiler forum üzerinde açılacak olan özel alana erişim sağlayabilme ayrıcalığını elde etmiş olacaktır. Administratorlüğe bir adımları kalmıştır ve artık daimi bir www.vsro.org yöneticisidir. Yönetim paneline kısmi olarak müdahale edebilecektir.

Yardımcı Rütbeleri


Super Moderator

546
Sadece süper moderatörleri belirten rütbe türüdür. Forum kullanıcıların forum kurallarına uyup/uymamasının kontrol edilmesi, forum kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlardaki yanlışlıkların giderilmesi(konu taşıma, silme, düzenleme vb.), gerekli raporlamaların forum yöneticilerine yapılması gibi sorumluluklara ve yetkilere forum üzerindeki bütün kategorilerde sahiptirler. Normal kullanıcılar bu rütbeyi elde etmek için forum yöneticileri ile iletişime geçebilir. Bu rütbenin kullanıcılara verilmesi ve alınması sadece forum yöneticilerinin inisiyatifindedir.

Moderator
547
Moderatörleri belirten rütbe türüdür. Forum kullanıcıların forum kurallarına uyup/uymamasının kontrol edilmesi, forum kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlardaki yanlışlıkların giderilmesi(konu taşıma, silme, düzenleme vb.), gerekli raporlamaların forum yöneticilerine yapılması gibi sorumluluklara ve yetkilere forum üzerindeki belirli kategorilerde sahiptirler. Normal kullanıcılar bu rütbeyi elde etmek için forum yöneticileri ile iletişime geçebilir. Bu rütbenin kullanıcılara verilmesi ve alınması sadece forum yöneticilerinin inisiyatifindedir.


Ücretli Rütbeler

Elite

549
Bu ücretli üyelik premium ve diğer tüm normal üye gruplarına göre bir çok ayrıcalık elde eder. Benzersiz dm, imza ve kullanıcı hakları tanınmıştır.
Ücretli üyeliklerin ve diğer normal üye gruplarının izin ve kullanım bilgisine bu konudan ulaşabilirsiniz.
Yıllık ücreti 1000 TL'dir.

Premium

550
Bu ücretli üyelik tüm normal üye gruplarına göre bir çok ayrıcalık elde eder. Benzersiz dm, imza ve kullanıcı hakları tanınmıştır.
Ücretli üyeliklerin ve diğer normal üye gruplarının izin ve kullanım bilgisine bu konudan ulaşabilirsiniz.
Yıllık ücreti 600 TL'dir.

Veteran
veteran.png

Bu üye grubu özel bir kullanıcı grubudur ve vsro.org'a ciddi emekleri ve katkıları olan kişilere yönetim insiyatifi ile verilmektedir. Bu kullanıcı grubuna katılmayı istemeniz değil, hak etmeniz gerekmektedir.

Normal Rütbeler

Developer

551
Bu rütbe vsro.org forumuna kodlama alanında katkıda bulunan kullanıcılara forum yönetimi tarafından verilmektedir. Kullanıcılar bu rütbenin kendilerine verilmesini talep edemezler. Bu rütbenin verilmesi tamamen forum yöneticilerin inisiyatifindedir.

Programmer
552
Bu rütbe vsro.org forumuna programlama alanında katkıda bulunan kullanıcılara forum yönetimi tarafından verilmektedir. Kullanıcılar bu rütbenin kendilerine verilmesini talep edemezler. Bu rütbenin verilmesi tamamen forum yöneticilerin inisiyatifindedir.

Designer
553
Bu rütbe vsro.org forumu için görsel tasarım alanında katkıda bulunan kullanıcılara forum yönetimi tarafından verilmektedir. Kullanıcılar bu rütbenin kendilerine verilmesini talep edemezler. Bu rütbenin verilmesi tamamen forum yöneticilerin inisiyatifindedir.

Instructor
554
Bu rütbe vsro.org forumuda görsel/video içerikli rehber hazırlayan kullanıcılara forum yönetimi tarafından verilmektedir. Kullanıcılar bu rütbenin kendilerine verilmesini talep edemezler. Bu rütbenin verilmesi tamamen forum yöneticilerin inisiyatifindedir.


Varsayılan Rütbeler

Member
555
Bu rütbe vsro.org forumuna üye olmuş her kullanıcıya otomatik olarak verilmektedir.

Yeni rütbe görsellerinin hazırlanmasında bizlere yardımcı olan @Fury 'e ve @Pyrodox 'a çok teşekkürler.


Ayrıca;
- Rütbe dağıtımı konusunda birinci önceliğimiz kullanıcının forum kurallarına uyup uymaması ve forum için değerli içerikler paylaşıp paylaşmaması olacaktır.
- Tarafımızca uygun görülmesi halinde, vsro topluluğunda tanınmış kişilere bu rütbeleri forumumuza katılmaları halinde verilebilir.
- Rütbeler konumuzda elimizden geldiğince adil ve adaletli olmaya özen gösteriyoruz. Rütbeleri alacak arkadaşların konularını tek tek incelediğimizi bilmenizi isterim.

Rütbeler hiç kimseye herhangi bir üstünlük sağlamaz. Rütbeler sadece üyelerin uzmanlık alanlarını veya forum içerisindeki görevlerini belirten görsellerdir.


VSRO.ORG Yönetimi Ekibi.

 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.