Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

KO Yardım Fx yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Techies6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Elimde 2 türlü fx bulunmakta birincisinde tüm jobların skill efektleri kapalı (mage nova, priestlerin sararması ve priestlerin torment skili yere düştüğünde gözzükmüyor) ikincisinde ise yine birinciye benzer şekilde tüm skill efektleri kapalı sadece priestlerin tüm debuff skilleri sararması açık ve torment yere düştüğünde gözükmekte. Yardım istediğim konu ise yine tümm skiller kapalı olacak ancak priestlerin sadece torment atarken sararması ve torment yere düştüğünde (karusta mor humanda mavi alan) gözükmesi açık olacak. Bu konuda desteklerini bekler iyi forumlar dilerim.
Not: istenildiği takdirde fx dosyalarını upload edebilirim.

Tbl editör ve tbl dosyalarını indirip fx dosyasını açıyordum skill magic main us tblsinden bulmak istediğimiz skill ismini seçiyorum örnek ctrl f basıp sprinti seçip 7 ve 12. id deki skilleri satıra yazıp istediğim skili değiştiriyordum bu mantıkla istersem kapatabiliyordumda çok zaman geçti aradan yanlıs hatırlıyorsam düzelt

Oyla 0
Tbl editör ve tbl dosyalarını indirip fx dosyasını açıyordum skill magic main us tblsinden bulmak istediğimiz skill ismini seçiyorum örnek ctrl f basıp sprinti seçip 7 ve 12. id deki skilleri satıra yazıp istediğim skili değiştiriyordum bu mantıkla istersem kapatabiliyordumda çok zaman geçti aradan yanlıs hatırlıyorsam düzelt
Tblyi açıyorum torment skill idsinde 7. Sütundaki rakamları örnek hide skill inin 7. Sütundaki rakamlarla değiştiriyorum. Sonrasında oyuna giriyorum torment atarken char hide basma efekti veriyor ancak bir kaç dakika sonra oyundan atıyor.

Oyla 0
hımm şöyle yapsan rakamları değiştirmeden dosya adını değiştirerek yapsan olurmu peki isteğine uygun olursa yani var olan fxb dosyasını farklı bi dosyayla değiştirsen istediğin rakam değiştirmeden

Oyla 0
fx dosyasında değişiklik yaptım sararmalar ya tamamen kapalı kalıyor ya da tamamen açık. priest grup heal attığı zaman party üyelerinin üzerinde efekt çıkmıyor sadece priestin üzerinde alttan bi efekt çıkıyor. Bu gibi şeyleri tormentte denediğimde olmadı veya ben beceremedim :)

Oyla 0
müsait bi zamanda sorun çözülmezse bağlanıp bakarım anydeskten ko ile uğrasan arkadaşlarda yorum yapacaktır çözülmesse bağlanırım

Oyla 0
Torment Skill ID = 101310

- Diğer tüm efektleri sil (ya da pasifleştir)
- Sadece Torment ile alakalı satırları bırak

SkillMagic_X.txt veya FX.txt içerisinde "Torment Skill ID = 101310" ile alakalı kısımları bulunuz

Bu kısımlar [SkillID] [EffectType] [FileName] gibi gibi

Pentagram TBL editor v1.3 ile bu .tbl kısımlarının içlerine bakabilirsiniz. "Virüstotal Sonucu"

1750085294123.png
1750085307473.png

Ekli dosyalar

Oyla 0

SkillMagic_X.txt veya FX.txt içerisinde "Torment Skill ID = 101310" ile alakalı kısımları bulunuz

Pentagram TBL editor v1.3 ile bu .tbl kısımlarının içlerine bakabilirsiniz. "Virüstotal Sonucu"

Ekli dosyayı görüntüle 22584
Ekli dosyayı görüntüle 22585
Teşekkürler deneyeceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 22584
Ekli dosyayı görüntüle 22585
Skillmagictxt ve fxtxt dosyaları bulunmamakta ayrıca yazdığınız torment idsinde onlarca tbl dosyasının içinde bulunmamakta hocam. Kısacası sorun hala devam etmekte

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt