Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satış GA Panel - Web Panel

Alınan Beğeni
59
Ödül Puanları
18
logo-walpaper-tr-scaled.jpg

GA PANEL

Panel
:

Tasarım2:
Tasarım3:
Tasarım4:
Tasarım5:
Tasarım6:
Dokümanlar: (İçerik Hazırlanıyor)
Satış ve Destek:
Discord:

GA Panel, Şubat 2021 tarihinde VSRO için geliştirilmeye başlayıp ve çalışmalarına devam eden en güncel web site panelidir. Panelin kurulumu ve kullanımı oldukça kolaylaştırılmış olup tüm soru ve sorunlarınız için önceden hazırladığımız inceleyebilir veya üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz. Güzel Ajans'ın sağladığı alt yapıda barındırılan GA Panel oyun sunucunuzun ip adresini gizleyerek olası DDoS ataklarına karşı bariyer oluşturduğu gibi trafik ve sunucu kaynaklarından tasarruf etmenizi sağlamaktadır.
Yönetici paneli ve tema tasarımları Türkçe ve İngilizce dil desteklidir. Yakında yeni dil seçenekleri eklenecektir.

Beta sürecinin tamamlayıp, satışa hazır hale getirilmiştir.
Şuan için üç adet tema seçeneğine sahip olan panelin öncelikli ihtiyaçları karşılandıktan sonra yeni temalar hazırlanacaktır.

Hello there,
If you are reading this statement, the English language translation of the GA Panel and the promotional poster is not ready yet. I'm sorry to report this. In the coming days, we will integrate English language translation and payment methods such as Paypal, Stripe etc. Keep following us. :)

DEMO PANEL BİLGİLERİ
Demo Oyuncu Bilgisi:
Kullanıcı adı: test
Şifre: test

Demo Yönetici Bilgisi:
Giriş Bağlantısı:
Yönetici E-posta: [email protected]
Yönetici Şifre: test
NOT: Demo panele ait ayarları değiştirmenize müsaade edemiyoruz. Oyuncu ve mağaza gibi özellikleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz!

GA Panel henüz çok taze olduğu için gelişim sürecini birlikte yaşayacağız. Bütün müşterilere yeni versiyon güncellemesi anlık olarak dağıldığı gibi güncelleme detayını yönetim panelinden takip edebilirsiniz.

(Yeni) OTOMATİK KURULUM
Panel kurulum sürecinde sunucu bilgilerini 3. kişilerle paylaşmanıza gerek kalmıyor. Kurulum süreci kısa ve oldukça basit olduğu gibi tüm kontrol elinizde!
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.

(Yeni) ÇOKLU TASARIM & Çoklu Dil Desteği
Tek lisans ile tüm tasarımlara erişim sağlayıp anında değişiklik yapabilirsiniz.
Yönetici panelinde ve tüm tasarımlarda Türkçe ve İngilizce dil desteği hazır!

gapane-multi-theme.gif

GÜNCELLEME BİLDİRİMLERİ

LİSANS ANAHTARI
GA Paneli kullanabilmek için bir lisansa ihtiyacınız olacak. Güzel Ajans, satın aldığınız her panel hizmeti için bir lisans anahtarı üretir ve paneli etkinleştirmek (destek almak) için buna ihtiyacınız olacaktır.

WEBMALL - WEB (F10) MAĞAZA

Yeni nesil oyun içi silk mağaza (F10) görünümüyle web siteniz üzerinden Silk&Kredi ürünleri satabilirsiniz. Web mağazadan satılan ürünler karakterin envanterinde boş yerin olup olmadığını kontrol ettikten sonra ürünü teslim teslim eder. Web mağaza aracılığıyla sadece eşya değil gold, SP, silk, rütbe ve kredi satışı yapabilirsiniz.

ÇOKLU ÖDEME ENTEGRASYONU
Oyunculara kredi (TL, USD vb...) ödemesini HipopoTamya.com, PayOp.com ve ******** aracılığı ile alabilirsiniz.

DESTEK SİSTEMİ
Oyuncuların şikayet&taleplerine yanıt verebilmeniz için destek talep sistemi geliştirildi. Yönetici paneline erişen kullanıcıya "Destek Personeli" yetkisini tanımlayarak sadece destek taleplerine erişmesini sağlayabilirsiniz. Böylece yönetim paneli üzerinden oyuna istenmeyen müdahaleleri engellemiş olursunuz. Şuanda sisteme entegreli olarak çalışan destek sistemi ilerleyen günlerde eklenti haline getirilecek ve destek sistemini devre dışı bırakabileceksiniz.

SIRALAMA (RANK) SİSTEMİ
Oyuncular içinde bulundukları rekabetin neresinde olduklarını görmeyi isterler. Log kayıtları için GA Logger programı aracılığıyla kayıt altına alınan verileri panel üzerinde okunabilir hale getirdik.
Sıralama sistemi anlık&aylık unique, oyuncu puanı, oyuncu seviyesi ve guild kriterlerine göre sıralama yapmaktadır.

KURUMSAL E-POSTA & GİZLİ YANIT
Oyuncular kayıt olma veya şifre sıfırlama işlemlerinde 2 farklı yöntem kullanılabilir. Klasik vsro panellerde gizli yanıt sistemi kullanılmaktadır. Spam ve sahte hesapları önlemek için e-posta sisteminin kullanılmasını öneriyoruz. Bu yöntemde oyuncular kayıt olma veya şifre sıfırlama işlemlerinde e-posta adreslerini doğrulamaları gerekir. E-posta servisinde tempmail.com ve yopmail.com gibi 30.000'den fazla sahte e-posta servisi engellenmiştir. GA Panel ilk kurulduğunda oyuncularınıza [email protected] adresi üzerinden e-posta gönderir. Kurumsal e-posta servisini satın almanız durumunda oyuncularınıza [email protected] yani kendi alan adınız ile eposta gönderimi yapabilirsiniz. E-posta gönderim işlemlerinde Amazon SES servisi kullanıldığı için bütün mail platformlarına güvenilir ve sorunsuz e-posta gönderimi yapılmaktadır.
Tüm e-postalar şuan için tek bir tasarım ile gönderiliyor ancak ilerleyen günlerde e-posta tasarımını seçebileceksiniz.

EKLENTİ - MODÜL YAPISI
GA Panele eklentiler sayesinde çeşitli özellikler kazandırıyoruz. Bu eklentileri ihtiyacınıza göre aktifleştirip kullanabilirsiniz.
Geliştirme süreci devam ettiği için yeni geliştirilecek olan modülleri demo panel üzerinden inceleyebilirsiniz.

UYGUN FİYAT GARANTİSİ
"Panelin tanıtımına özel ilk 10 kişiye 6 aylık ücretsiz lisans HEDİYE!" sloganı ile ilk kampanyamızı tamamlamıştık.
2. kampanya olarak lisans fiyatlarını aşağıya çektik. Uzun süre boyunca uygun fiyatlı kaliteli hizmet sunmayı planlıyoruz.
Lisans ödemelerini kredi kartı, havale veya Hipopotamya bakiyesi ile yapabilirsiniz.
Panelin kurulumu için gerekli olan alan adını Güzel Ajans üzerinden veya farklı alan adı sağlayıcısından alabilirsiniz.

lisans-fiyatlari.png

gapanel-banner.jpg

İlginiz için teşekkür eder mutlu günler dileriz :)

Alınan Beğeni
117
Ödül Puanları
43
0.png
Bu paneli ilk gördüğümde çok gülmüştüm :D İyi satışlar yiğidim

DragonSlayer

Old School
Administrator
Alınan Beğeni
5,362
Ödül Puanları
213
Bi iki gün önce incelemiştim. Kaliteli bir panel olduğu kanaatine vardım.
Hayırlı işler dilerim.

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Alınan Beğeni
7,605
Ödül Puanları
113
Alınan Beğeni
59
Ödül Puanları
18
Ekli dosyayı görüntüle 12169
Bu paneli ilk gördüğümde çok gülmüştüm :D İyi satışlar yiğidim
Teşekkürler sizi daha da güldürmek istiyorum. Takipte kalabilirsiniz :)

Bi iki gün önce incelemiştim. Kaliteli bir panel olduğu kanaatine vardım.
Hayırlı işler dilerim.
Teşekkür ederim. Yolumuz uzun, kaliteyi hak etmek için daha çoook çalışmamız lazım :)

İlk başta biraz yadırgasam da düşünmemi sağlamıştın. Bana farkındalık sağladığın için teşekkür ederim.

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Alınan Beğeni
7,605
Ödül Puanları
113
Teşekkürler sizi daha da güldürmek istiyorum. Takipte kalabilirsiniz :)

Teşekkür ederim. Yolumuz uzun, kaliteyi hak etmek için daha çoook çalışmamız lazım :)

İlk başta biraz yadırgasam da düşünmemi sağlamıştın. Bana farkındalık sağladığın için teşekkür ederim.
ok

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.