Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GlobalManager - can't find server.cfg - failed to parse server config block [GlobalManager]

Türk Lirası
0.00₺
1 - Sanal makine üzerine SQL - ISS kurulumlarını gerçekleştirdim.
2 - Server Manager, SQL Management ayarlarını da gerçekleştirdim.
3 - Bilgisayar ayarlarından DEP açtım ve gerekli programları ekledim.
4 - Defender ve Firewall kapattım
5 - Files\bin içerisindeki dosyaları SQL, IP, Kullanıcı Adı-Şifre bilgilerine göre düzenledim
6 - Server.cfg üzerinde IP ayarlarını yaptım

Fakat GlobalManager çalıştırmak istediğim zaman bu hatayı alıyorum farklı files, client vs. de indirdim fakat çözemedim.
Bu konularda da biraz acemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Windows update sonrasında da sorun devam etmekte.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-27 215908.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-27 215908.png
    3.3 KB · Görüntüleme: 23
5 ile 6 maddeleri tekrar kontrol edermisin
Bu konudan ve videodan adımlarını takip et

Oyla 0
Tam olarak bu video serisine göre ilerliyorum, tekrar tekrar kontrol ettim farklı client/files üzerinden denemeler yaptım yine olmadı. Win Server 2022 kurulu sanırım ilk kurulumda hatam var. 0 dan kurup tekar deneyeceğim bir türlü çözüm bulamadım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Birde Data.PK dosyasını mesela klasör içerisinde veya C:\ attığım zaman extract edemiyorum ama masaüstüne atınca edebiliyorum bu da sanırım yine kurulumla alakalı bir problem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Windows Server 2019 temiz kurulum yapınca düzeldi arkadaşlar teşekkür ederim. Konu Çözüldü.

Oyla 0
Geri
Üst Alt