Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

Gökhan Gönül Ankaragücü Maçında Oynayamayacak

Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
278
Alınan Beğeni
12
Ödül Puanları
18
Konum
ist
Alanyaspor maçını geriden gelerek kazanan Beşiktaş, zirve takibine devam ediyor. 6 Mart cuma günü Vodafone Park’ta, Ankaragücü’nü ağırlayacak olan siyah beyazlılar çalışmalarına start verdi. Boateng ve Gökhan Gönül takımla birlikte antrenmanda yer almadı. Gökhan Gönül, sağ üst adalesindeki ağrı nedeniyle antrenmanlara katılamadı.

Sergen Yalçın ile eski mücadeleci ruhuna tekrar sahip olan takım, daha iyisini yapabilmek için antrenmanlarda yüzde yüzünü veriyor. Son çalışmalarda ise futbolcuların istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Ligde zor zamanlar geçiren Ankaragücü’nü evinde ağırlayacak olan Beşiktaş, Gökhan Gönül’ün yokluğunu alternatif çözümler üreterek kapatacak.

Gökhan Gönül Ankaragücü Maçında Oynayamayacak
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.