Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Herkese iyi forumlar

SamsungA31

Developer
.
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar arkadaşlar,

Ben Veysel, bir süredir silkroad online için sql-based events tasarlıyorum ve hobi olarak kendi tasarımlarımı yapıyorum. İsmimin telefon adı olmasının sebebi, eski telefonlarımı bare-metal linux serverlara dönüştürüyorum :)

Sizlerle tanıştığıma memnun oldum

Siteye Tekrardan Hoşgeldin
bizde tanıdığımıza Memnun olduk SRO Server Browser yakından takip ediyoruz başarılarının devamını bekliyoruz :D :D

Aramıza Hoş Geldin!

Selam!
Forumumuza hoş geldiniz! Umarız burada keyifli, huzurlu ve verimli zaman geçirirsiniz :)

Topluluğumuzun sağlıklı ve saygılı bir ortamda devam edebilmesi için forum kurallarımızı okumanı rica ediyoruz. Bu, hem senin hem de diğer üyelerin daha iyi bir deneyim yaşaması için önemli.

Herhangi bir konuda desteğe ihtiyaç duyarsanız Discord sunucumuz üzerinden bir ticket oluşturarak yardım alabilirsiniz! :)

Tekrar hoş geldiniz! @SamsungA31
Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle... 🌟

Geri
Üst Alt