Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Homojen Mob Spawn Sorunu!

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Herkese kolay gelsin iyi forumlar, beyler şöyle bir problem var bu forumda ve birçok yerde mevcut olan mobların spawn vs.vs gibi ayarlarının yapıldığı bu kodla işlem yaptım.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu koda göre slot sayım oturdu tamam, respawn süresi tamam mobların gezdikleri çap falan problem yok gibi görünüyordu slotları gezerken.
Fakat şöyle bir problem var slotun yanında geliyorum /worldstatus ile de arka arkaya kontrol ediyorum normalde yarıçapı 3 maxcountu 7 slotta durmadan mob spawnlıyor kesilmediği halde bunun nedeni ne olabilir örn: bu fotoğrafta tek slot var 7 mob olması gerek fakat çarla yanında durdukça böyle bi spawna sebebiyet veriyor ve spawn olan moblar uzaklaşıyor. Teşekkürler şimdiden.Adsız.png

Oyla 0
Querden dolayı meydana gelen bi durum mu ?
bunu yaptıktan sonramı oldu ben yukarda attığın queryi böyle kullanıyorum bi sorun teşkil etmiyor
Kod:

ama bu işlemde fgw ni bozar bi süre sonra fgw giren kişiler o ayarladığın level aralığına denk gelirse mob bulunmaz buga girer vs

oyüzden tek tek yapmak daha mantıklı yada fgw mobları haric diye şart eklemen

ben eklerken tek tek yapıyorum buradan bakıyorum moblara
Kod:

tektek ekliyorum spawnını düşük gördüklerimi

Kod:

Oyla 0
Sorunu kendim çözdüm. Problemin kaynağı ;

SQL:

buradaki değerleri deneyerek çözdüm dikkat edilmesi gereken nokta burası kesin bir değer veremeyeceğim denemek gerekiyor.Teşekkürler

Oyla 0
Bu tür sistemlerde değişiklik riskli olur dikkat edilmesi gerekli verdiğim kod ile bir incele neleri değiştirmiş düzenlediğin gibi

Tavsiyem bu gibi çoklu işlem yapan kodlarda önce tek mob tek slotta test etmendir

SQL:

Oyla 0
Bu tür sistemlerde değişiklik riskli olur dikkat edilmesi gerekli verdiğim kod ile bir incele neleri değiştirmiş düzenlediğin gibi

Tavsiyem bu gibi çoklu işlem yapan kodlarda önce tek mob tek slotta test etmendir

SQL:
ayarladığım gibi hala problem görünmüyor bakalım denemeden bilemem artık teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bi tek
ayarladığım gibi hala problem görünmüyor bakalım denemeden bilemem artık teşekkürler
dw cave düzelmedi aslında

Oyla 0
Geri
Üst Alt