Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Homojen Mob Spawn Sorunu!

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Herkese kolay gelsin iyi forumlar, beyler şöyle bir problem var bu forumda ve birçok yerde mevcut olan mobların spawn vs.vs gibi ayarlarının yapıldığı bu kodla işlem yaptım.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu koda göre slot sayım oturdu tamam, respawn süresi tamam mobların gezdikleri çap falan problem yok gibi görünüyordu slotları gezerken.
Fakat şöyle bir problem var slotun yanında geliyorum /worldstatus ile de arka arkaya kontrol ediyorum normalde yarıçapı 3 maxcountu 7 slotta durmadan mob spawnlıyor kesilmediği halde bunun nedeni ne olabilir örn: bu fotoğrafta tek slot var 7 mob olması gerek fakat çarla yanında durdukça böyle bi spawna sebebiyet veriyor ve spawn olan moblar uzaklaşıyor. Teşekkürler şimdiden.Adsız.png

ayarladığım gibi hala problem görünmüyor bakalım denemeden bilemem artık teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bi tek

dw cave düzelmedi aslında
Cave mobları bunlar orijinalini değiştirmediysen kurcala tek tek
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
You can check this way:

@nMRadius = when you start the Gs

@nMGenerateRadius = When you kill a mob, what radius do you want it to appear in from its center point?

and I also recommend that you search or edit the MaxTotalCount and btRespawn yourself

Oyla 0
Geri
Üst Alt