Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım ISRO Rigid GM Tools

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bu programın amacı sql girmeden işlemlerinizi halletmeniz içindir herhangi bir sıkıntı yaşarsanız söylerseniz düzeltebiliyorsam düzeltmeye çalışırım

Ekli dosyayı görüntüle 14400

Ekli dosyayı görüntüle 14401
Ekli dosyayı görüntüle 14402
Ekli dosyayı görüntüle 14403
Ekli dosyayı görüntüle 14404

Zamanında kadirkoo'nun vsro.org için yaptığı Tool'u Rigid Isro Database kodlarına göre düzenledim
Ttttttttttt

Bu programın amacı sql girmeden işlemlerinizi halletmeniz içindir herhangi bir sıkıntı yaşarsanız söylerseniz düzeltebiliyorsam düzeltmeye çalışırım

Zamanında kadirkoo'nun vsro.org için yaptığı Tool'u Rigid Isro Database kodlarına göre düzenledim
teşekkürler

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

The purpose of this program is to handle your transactions without entering SQL. If you experience any problems, please tell me and I will try to fix it if I can.

I edited the Tool made by kadirkoo for vsro.org according to the Rigid Isro Database codes.
thanks brother

Geri
Üst Alt