Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Sorum Var Job Cave Mob Stuck ve Sürekli Spawn Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba , sorun şu arkadaşlar bir çok kişide biliyordur aslında uzun zamandır piyasada bilinen bir sorun fakat konular hep yanıtsız kalmış vSRO Çözüldü - Jangan Cave Bug , bu konudaki problemin hemen hemen aynı job cave kapıya koşan moblar ve çarı görünce kesilmeyen sürekli spawn sorunu bunun bir çözümü var mı çok baktım , yabancı forumlar dahil navmesh kaynaklı diyen var , gs kaynaklı diyen var regionları ayırmak gerekiyor diyen , nRadius gibi degerlerle oynamak gerekiyor diyen var , bu bölgelerin navmeshlerini birisi paylaşmış ama 2014te link kırık haliyle sorunun sebebi bu mudur onu da bilmiyorum bilen varsa bu konu altında tartışabiliriz. Teşekkürler şimdiden.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

UP

İşlem kısa tarifi zor. Dc den beni ekle, müsait zamanda query olarak hazırlarım denersin.

Uğraşmaya değmeyecek bir harita ve çoğu oyun rateleri basitleştirdiğinden medusa arenasını bölüp o bölgeyi kapatıyor.

O bölgedeki mobların quest veya direkt gs dropları bulunuyor. Bu incik çıncıklarıda test ederken mantığınla çözersin

Oyla 0
Bu sorunun kısmi çözümü, Nest tablosunda ilgili region’lardaki (hatta mümkünse tüm - bölgesindeki) mobların radius değerlerini 9999 yapmak. Aynı yöntem DW Cave veya Job Temple gibi alanlar için de geçerli. Ancak bu yöntem kalıcı ve kesin bir çözüm değil.

Bu durumu tam olarak çözen tek kişi, bildiğim kadarıyla CyberNetwork kullanıcı adlı bir Türk arkadaş; fakat o da çözümü paylaşmayı düşünmüyor :)

Yanlış hatırlamıyorsam, onun anlattığına göre moblar spawn olduktan sonra GameServer’da dolaşma çevreleri (radius) null’a düşüyor ve kapıya doğru koşmaya başlıyorlar. Bu sırada sistem, nest’te mob kalmadığını/kesildigini sanıp sürekli yeni mob spawn ediyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt