Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

KGuardEdge KGuardEDGE Max Level Silk Ödülü

İçerik güncellenmiştir.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Peki, 1 level düşüp tekrar aynı levele gelince ödülü tekrar veriyor mu? Böyle bir bug mevcut oluyor bu tür sistemlerde.
Prosedur'de ufak bir değişiklik yapılarak bug sorununu test ederek ortadan kaldırılmıştır.

İçerik güncellenmiştir.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Prosedur'de ufak bir değişiklik yapılarak bug sorununu test ederek ortadan kaldırılmıştır.
Bunu bilmemen bir kusur değildi, dikkate alıp güncellediğin için teşekkür ederiz.

Testleri level düşürerek, ödülü tek seferlik verip listeyi doldurarak yaptıysan tekrar herhangi bir bug oluşmayacaktır.

Herkese Merhaba!

Max Level Silk Ödülü KGuardEDGE'ye göre ayarlanmıştır. İlk 3 kişiye Silk ödülü vermektedir
1. Kişiye 300 Silk
2. Kişiye 200 Silk
3. Kişiye 100 Silk
İstediğiniz gibi değiştirebilirsiniz ben max 3 kişi olarak ayarladım.

----AddLogChar----
SQL:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

----SRO_VT_LOG - Tablo----
SQL:

----SRO_VT_LOG - Tablo----
SQL:

----SRO_VT_LOG - Prosedür----
SQL:

Ekli dosyayı görüntüle 17601

Ekli dosyayı görüntüle 17602

Not 1 Prosedurun Çalışması için Sk_Silk Tablosuna Karakterin JID giriniz ve silk_own,silk_gift,silk_point bu kolonların 0 yapınız bunu yapmamızın sebebi sunucuda panel olmadığı için otomatik ekleme yapmıyor
paneli olan arkadaşlar bunu ekleme yapmasına gerek yoktur.

Not 2 Prosedur ve tablolar güncellenmiştir olası bir bug oluşumu engellenmiştir.

teşekkürler

Invalid object name 'dbo._Top3Level'.

hatası verıyor proseduru okuttugum zaman. Top3level tablosu olusturma query bulamadım. Sanırım bundan kaynaklı

Invalid object name 'dbo._Top3Level'.

hatası verıyor proseduru okuttugum zaman. Top3level tablosu olusturma query bulamadım. Sanırım bundan kaynaklı
Top3level prosedürünü alter kısmını create olarak duzenlerseniz çalışır

Geri
Üst Alt