Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Launcher Start Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crestu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crestu

Premium
.
Web sitesi
crestu.com
Türk Lirası
0.00₺
Selam herkese,

Forumdaki diğer konuların hepsini okuyup kontrol ettim ama bir sonuca ulaşamayınca mecbur yazmak zorunda kaldım.
Launcherde maalesef Start alamıyorum.

- KGuard panelinde gateway doğru ve test sonucu başarılı.
- Server.cfg ve srNodeData.ini içindeki [entry2] portları birbiri ile aynı.
- IPInput içindeki gateway, port , version bilgileri doğru.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konuyu yanlış yere açmışım. VSRO kategorisine de atşınmasını rica edeceğim.

İnput ile cliente gomdunuzmu gateway1 gatway2 şeklinde versiyon doğrumu port doğrumu girilmiş kontrol edin client içerisinde kguard dll ve discord dll mevcutmu studpe ile sro_client.exe ye dll Ler eklendimi kontrolu sağlayın muhtemelen bunlardan biri düzgün yapılmamış

Oyla 0
Selam herkese,

Forumdaki diğer konuların hepsini okuyup kontrol ettim ama bir sonuca ulaşamayınca mecbur yazmak zorunda kaldım.
Launcherde maalesef Start alamıyorum.

- KGuard panelinde gateway doğru ve test sonucu başarılı.
- Server.cfg ve srNodeData.ini içindeki [entry2] portları birbiri ile aynı.
- IPInput içindeki gateway, port , version bilgileri doğru.

Konuyu yanlış yere açmışım. VSRO kategorisine de atşınmasını rica edeceğim.
Server.cfg
130 olarak ayarlı mı 🤔

Portları sunucuda canyouseeme sitesinden acikmi diye kontrol et
15779
15884
15881
eger aciksa sunucun Türkiye ise belki giriş yapamiyorsundur kguardedgede Fransa istiyordur belki ?

Ayni sorunu buradaki bir şahıs yaşamış

Oyla 0
İnput ile cliente gomdunuzmu gateway1 gatway2 şeklinde versiyon doğrumu port doğrumu girilmiş kontrol edin client içerisinde kguard dll ve discord dll mevcutmu studpe ile sro_client.exe ye dll Ler eklendimi kontrolu sağlayın muhtemelen bunlardan biri düzgün yapılmamış
Evet hocam cliente inputu doğru şekilde ekledim. Hatta KGuard panelinden portu değiştirip cert tarafından handshake hatası aldığını yani ping geldiğini doğruladım.
Server.cfg
130 olarak ayarlı mı 🤔

Portları sunucuda canyouseeme sitesinden acikmi diye kontrol et
15779
15884
15881
eger aciksa sunucun Türkiye ise belki giriş yapamiyorsundur kguardedgede Fransa istiyordur belki ?

Ayni sorunu buradaki bir şahıs yaşamış

server.cfg deki hangi satır hocam? 130 değerinde bir satırım yok ama yine de dikkat etmek isterim.
Ayrıca firewall tamamen kapalı şekilde test ediyorum. Hepsi açık görünüyor.
Kullandığım portlar:
16274
24173
21355
22454
24523
14214
15884
20354

Oyla 0
notepadla aç oyuna gireceğin ip adresi ile değiştir burayı 185.98.62.77 37 bunu kaydet cift tıkla bat dosyasına sonra girmeyi dene
Firewall kapalı olarak test ettiğim için gönderdiğiniz .bat dosyası geçerliliğini yitirecektir hocam teşekkür ederim

Windows server 2025 ile alakalı olduğunu düşünmeye başladım 2022 de deneme yapacağım

Oyla 0
Maalesef hocam ben bir hata yapıyorum ama bulamadım. KGuardı da çıkardım aradan şimdi tekrar ekleyeceğim
Sorun çözüldü mü ?

@EfsaneSro hocam bağlanıp sorunun files kaynaklı olduğunu tespit etti. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt