Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

vSRO Çözüldü Launcher tasarlama

Alınan Beğeni
6
Ödül Puanları
3
Elimde 5-10 adet launcher psd'si ve launcher - launcher_europe dosyaları var

Kendi oyunumun launcherini değiştirmek istiyorum, x serverden çektiğim clean launcherin üstüne kendi logomu nasıl koyacağım ve nasıl update atmam gerekli? bunu anlatan bir konu veya video varmıdır yardımcı olabilir misiniz?

Thor852

Love and Thunder
Elite
Deneme Mod
Alınan Beğeni
177
Ödül Puanları
43
Merhaba elinde mevcut launcherin düzenlemesini yapman için elinde psd dosyası olması lazım var ise Abode Psd proglarımı ile açıp istediğin düzenleme yapabilirsin.

Ek olarak forumuzda daha önceden paylaşın bir konu var yardımcı olabilir denemedim

Oyla 0
Alınan Beğeni
6
Ödül Puanları
3
Merhaba elinde mevcut launcherin düzenlemesini yapman için elinde psd dosyası olması lazım var ise Abode Psd proglarımı ile açıp istediğin düzenleme yapabilirsin.

Ek olarak forumuzda daha önceden paylaşın bir konu var yardımcı olabilir denemedim

PSD Dosyaları mevcut, psd'de hazırladığım launcheri nasıl okutucam sorunum bu.

X launcheri hazırladım bitirdim ve patch ettirmek istiyorum harfi harfiyen nasıl patch atsam launcher olur yani

Oyla 0

DragonSlayer

Old School
Administrator
Alınan Beğeni
5,362
Ödül Puanları
213
Launcher patch atmayı öğrendim hocam şuanlık tek sorunum Launcherin üzerine kendi logomu koyabilmek. Vsrodan çektiğim clean bir launcherin üzerine kendi logomu Ps’den koydum. Bu görselin adını ne yapıcam ve nereye patch atıcam…
Media içinde, launcher_europe klasöründe iki tane dat uzantılı dosya var.. bg_4 ve bg_5

Bu iki dosyanın uzantısını BMP olarak değiştirin.
Uzantı değiştirmek için...
Bilgisayarınızda herhangi bir klasörü açın, klasörün üst menüsünde GÖRÜNÜM -SECENEKLER menüsüne ulaşın. Açılan pencerede görünüm sekmesine gelip bilinen dosya türleri için uzantıları gizle yazısının tikini kaldırın.
Sonra mediadan çıkardığınız bg_4 ve bg_5 in dat olan uzantısını yazarak bmp ye çevirin. Bu iki dosyayı şimdi photoshopta açıp üzerine istediğiniz şekilde logo koyabilirsiniz..
İşiniz bitince aynı işlemi tersten yaparak dosya uzantıları dat olacak şekilde yerine patch edin.

Oyla 0

Hades

Deneme Mod
Alınan Beğeni
497
Ödül Puanları
63
Sorununuz çözüme kavuştuysa nasıl çözdüğünüzü yazıp konuyu çözüldü olarak işaretlermisiniz?

Oyla 0
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.