Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

KO Yardım Makro - Bot - Auto Click İstek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Etotio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar Knight Unity şimdi ki Nowa Online World için telefonda kullanabileceğim bir şey var mı? Ben upgrade yapıyorum auto clicker ile bir şey ayarladım ama çantadaki aşağıdaki itemleri maalesef koyamıyor karışıyor. Bu oyunda işime yarayacak neler önerirsiniz? farm - upgrade için filan

Merhabalar Knight Unity şimdi ki Nowa Online World için telefonda kullanabileceğim bir şey var mı? Ben upgrade yapıyorum auto clicker ile bir şey ayarladım ama çantadaki aşağıdaki itemleri maalesef koyamıyor karışıyor. Bu oyunda işime yarayacak neler önerirsiniz? farm - upgrade için filan
Şimdi pc tarafında olsa makro bot yazmıştım oto upgrade ve oto farm için lakin telefon için kesin bir şey diyemiyorum aplikasyon olarak yapmadığım için bir şey diyemiyorum ama bir tane auto click tarzı bir sistem vardı android bir uygulama da nereye basılacaksa oralara sıralı bir şekilde koyabiliyordunuz.

Şimdi pc tarafında olsa makro bot yazmıştım oto upgrade ve oto farm için lakin telefon için kesin bir şey diyemiyorum aplikasyon olarak yapmadığım için bir şey diyemiyorum ama bir tane auto click tarzı bir sistem vardı android bir uygulama da nereye basılacaksa oralara sıralı bir şekilde koyabiliyordunuz.
Hocam onu ben zaten yapıyorum onunla upgrade yapıyorum 1. Makrom npcden fabric otomatik satın alıyor.
2. Makrom inventory de bulunan itemlere upgrade yaptırıyorum +7 yapıp satıyorum :)
farm için vb. bir şey lazım :)

Geri
Üst Alt