Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım MaxiGuard Switcher yapımı, çok kolay!

Türk Lirası
0.00₺
Selamünaleyküm Vsro ailesi, editörlüğe başlayalı 30 gün olacak, ufak bir bilgi birikimi elde ettim, ne kadar ezber birikimi olsa da, işime yarıyor diye düşünüyorum ve en çok zorlandığım switcher konusunu MaxiGuard kullananlar için anlatmak istedim, çünkü çok bilgi göremedim konuyla alakalı, sizleri de anlıyorum her şeyi pişirip insanların önüne koymak olmaz ama bu benim ilk yardım konusu fırsatım olacağı için açıkçası değerlendirmek istedim, konuya geçelim;

Selamünaleyküm Vsro ailesi, editörlüğe başlayalı 30 gün olacak, ufak bir bilgi birikimi elde ettim, ne kadar ezber birikimi olsa da, işime yarıyor diye düşünüyorum ve en çok zorlandığım switcher konusunu MaxiGuard kullananlar için anlatmak istedim, çünkü çok bilgi göremedim konuyla alakalı, sizleri de anlıyorum her şeyi pişirip insanların önüne koymak olmaz ama bu benim ilk yardım konusu fırsatım olacağı için açıkçası değerlendirmek istedim, konuya geçelim;

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ellerine sağlık

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ellerine sağlık

Geri
Üst Alt