Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Media ihtiyacı

Türk Lirası
0.00₺
Beyler mesela item çekerken forumdaki Mediaları falan kullanıyorum alışılmısın dışı icon dg vb şeyler çıkıyor onerebileceginiz Media varmı

2. Olarak farklı konu açmak istemedim Media kısmına mesela Media/serverdep/(***) diye kendim bir gidişat nasıl açabilirim

Clean client ve db kullanıyosan itemleri isroda ki itemlerden çekebilirsin yada beğendiğin clientlerden item ekleme adımları forumda mevcut. İndirdiklerin muhtemelen model switcher olarak hazırlanan itemlerdir onlar zaten kişisel olarak hazırlanan item görünümleri. Taiwansro vs gibi dblerde 15-20 arası dg itemlerde mevcut oradan ihtiyacın olanları alabilirsin. İkinci soruna gelince her media pk2 içinde zaten server_dep klasörü bulunmakta forumdan pk2 çıkarıcıyı indirip media pk2yi inceleyebilirsin fikir olur senin için içindekiler halkında. Eğer ki media pk2 içine dosya atmak istiyosanda pk2 editör kullanabilirsin. Ek olarak @thorunda dediği gibi client ve db uyumluluğu olmazsa oyun aktif olmaz o yüzden her clientin dbsi farklıdır editlenebilir ama farklıdır yoksa tek db ile tüm clientleri açmak ordaki herşeyi kullanabilmek harika olurdu :)

Geri
Üst Alt