Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Tanışma Merhaba

Türk Lirası
0.00₺
Selam millet benim adım ali 28 yaşındayım keşke 20 yaşında olsam forum siteleri üzerinden takılıyorum metin2 geliştiricisiyim elimden geldigi kadarda bu forumda metin2 üzerine paylaşımlar yapmayı düşünüyorum++ iki tane forum sitem var

Üçüncü forumumda vsro.org olsun

Hoş geldiniz hocam bu alanda dış linkleme yapmıyoruz maalesef. :)

Umuyorum forumu faydalı şekilde kullanırsınız. Forum Kurallarını mutlaka okumalısınız.
İçeriklerimizin bize özel kalması kısmında çok hassas olduğumuzu hatırlatmak isteriz. :)

Selam millet benim adım ali 28 yaşındayım keşke 20 yaşında olsam forum siteleri üzerinden takılıyorum metin2 geliştiricisiyim elimden geldigi kadarda bu forumda metin2 üzerine paylaşımlar yapmayı düşünüyorum++ iki tane forum sitem var

Üçüncü forumumda vsro.org olsun
Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.Herhangi bir sorununuzda konu açmaktan çekinmeyin.Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar müsait olduğunda dönüş yapacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt