Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Merhaba

Wolwec

ASOIAF
.
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
985
Çözümler
1
Alınan Beğeni
440
Ödül Puanları
63
Konum
İstanbul
Herkese merhabalar,

Kimliğimi çok fazla açmama taraftarıyım fakat şunları söyleyebilirim.
İsmim Engin. 25 yaşındayım. Bu oyunu en başından beri oynuyorum Türkiyede henüz oynanmıyor iken ve Türklerin oyunda olmadığı zamandan beri.
Bu oyun hakkında bir ömrümü verdim diyebilirim en ince ayrıntısına kadar çok fazla bilgim var. Severek oynadığım bir oyundu ISRO bakımından. (Babelin Eski oyuncuları bizi tanır)

Diğer forum sayfasında daha önceden aktiftim fakat askere gidip geldiğim için ara vermek zorunda kaldım.
Daha önceden Edit işlerine başlayıp bir kaç server açmıştım. Uzun vadeli serverlar. Fakat Türkiye'de zor oyunların sevilmediğini gerektiği kadar değer verilmediğine inanıyorum bunun sebebi de Silkroad'ı bilmediklerinin ve Çok büyük bir kesiminin oyunu Private Serverlarda öğrenmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden eski Silkroad'ın inceliklerini geri getirmek amacıyla ve bir çok kişiye oyunun eski zevkini ve bilgisini insanlara aktarmak amacıyla bu yolda devam etmeyi düşünüyorum.
Ben Silkroad piyasasını gördüğüm kadarıyla orjinalini değiştirmeye çalışan ve bir çok kendine editör,GM ibaresini yakıştıran arkadaşlar mevcut buna çok üzülüyorum açıkcası.
Benim türk oyuncularımdan isteğim, kolay'a alışmamanız bu oyun bundan ibaret değil çünkü. Orjinalliğini değiştirmeyin, sıkılmayın, en ufak oyun içerisinde kendi aranızdaki oyuncular ile tartışmaya girip GM nerde demeyin. Bu sizin egonuzu gösterir ki, zaten hiçbir isro serverinda bunu yapamazsın çünkü seni kale almazlar. Bu da daha önceki dediğim gibi her şeyin kolay olduğu bir ortamda her şeye elinin erişmesinden kaynaklı olan bir egoist davranışın sonucudur.
Benim düşüncelerim bunlar daha da uzatmak istemem. Maksat tanışmaktı konu nerelere geldi
:rolleyes:
 
Ü

Üye silindi 1104

Siteye Hoş Geldin geç oldu ama olsun tanışma konun :D
 

Scofield

vSRO Editör
.
.
Katılım
4 Tem 2019
Mesajlar
193
Alınan Beğeni
216
Ödül Puanları
43
Konum
Uzay
Bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, bu forumdan uzaklaştırıldığını lütfen unutmayın.
Aramıza hoş geldin Engin :)
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.