Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Mikrofon sorunu

Wolwec

ASOIAF
.
Alınan Beğeni
452
Ödül Puanları
63
Merhaba,

Arkadaşlar iphone de bir sıkıntı yaşıyorum ne kadar araştırdıysam da çözmüş değilim.
Sıkıntı şu;
Whatsapp (arama özelliğinde) herhangi bir uygulamada (arama) herhangi bir oyunda (mikrofon ile çoklu konuşmalarda v.s) karşıya ses gitmiyor. Uygulamadan da açıyorum ayarlarında açık. Ama sesim gitmiyor.

İlginçtir ki , Whatsappdan ses kaydı felan atabiliyorum veya iphonenin kendi programıyla ses kayıt edebiliyorum hiçbir sıkıntı yok.
Böyle bir şeyi nasıl düzeltebiliriz?

En son hatırladığım kadarıyla iphonedeki kullanılmayan uygulamaları sil diye bir seçenek vardı ve kullanılmayanları silmişti. Acaba diyorum bunu yaptım diye bu tarafı bozmuş olabilir mi? veya bunu nasıl çözebiliriz? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilir mi?

Iphonede birden çok mikrafon vardır. Ahize de yaşadığınız sıkıntıyı hoparlörde yaşamıyorsunuz muhtemelen değil mi?

Valla hangisinde problem var anlamadım ki bende

Valla hangisinde problem var anlamadım ki bende
Aramalarda sıkıntı yaşıyorum dediniz, arayın birini ve hoparlörden görüşün. Sıkıntınız normal görüşmelerde, kronik bir arıza değil ancak mutlaka bir kullanım hatası olmuştur.

Aramalarda sıkıntı yaşıyorum dediniz, arayın birini ve hoparlörden görüşün. Sıkıntınız normal görüşmelerde, kronik bir arıza değil ancak mutlaka bir kullanım hatası olmuştur.
Normal aramalardaki hoparlörde de sıkıntı yok. Sadece uygulamalarda ilginç bir şekilde sesim gitmiyor

Uygulamayı silip tekrar kurup dener misin ?
Gönderirken aklıma geldi mesajı hocam galiba mikrofonu uygulamalarda etkisiz hale getirdiğin için sesin gitmiyor.

Geri
Üst Alt