Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ELİTE Model,Glow Switcher (Geçişli) - Tablosuz Prosedür

ELİTE

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici
Elite
Developer
Alınan Beğeni
1,068
Ödül Puanları
93
Merhaba arkadaşlar; switcher editleri silkroadın en sıkıcı, yorucu ve uzun editlerinden biridir. Bunun tabloda veri tutup bir birine bağlamadan en kısa yoldan ve optimize bir şekilde yapılışını ele aldım.

Öncelikle itemleri eklerken dikkat etmemiz gereken ince detaylar ;
Burada ki önceliğimiz aslında item kodlarının nasıl eklediği konusudur. Kopyalayacağımız itemlerin yazılım şekilleri hayati önem taşımaktadır.
Orjinali : ITEM_EU_TSTAFF_11_A_RARE olan kodumuzu modellediğimizde ITEM_EU_TSTAFF_11_A_RARE_MODEL01 Şeklide olarak eklemek zorundayız.
Glow: ITEM_EU_TSTAFF_11_A_RARE_LOOK01
Model + Glow : ITEM_EU_TSTAFF_11_A_RARE_MODEL01_LOOK01

İtemleri bu şekilde kopyaladığımızda prosedürde yazacağımız kodlar ile bir birine geçişleri çok basit bir hal alacaktır.
Aşağıda yazmış olduğum kod TimedJob Üzerinden yapılmıştır. Kod üzerinde tüm detaylar verilmiştir. Sizler jobid değilde ItemRefID olarakta yapabilirsiniz.
Bu örnekte 6 model 15 glow kullanılmıştır. Dilediğiniz kadar azaltabilir, çoğaltabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları sormaktan lütfen çekinmeyin :)

DragonSlayer

Old School
Administrator
Alınan Beğeni
5,388
Ödül Puanları
213
Paylaşım için teşekkürler Tuna hocam.
Konu başlığı elite, konu gizliliği reaksiyona bağlıydı.
Bu sebeple başlığa uygun olarak içerik elite için gizlenmiştir bilginize.

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici
Elite
Developer
Alınan Beğeni
1,068
Ödül Puanları
93
Paylaşım için teşekkürler Tuna hocam.
Konu başlığı elite, konu gizliliği reaksiyona bağlıydı.
Bu sebeple başlığa uygun olarak içerik elite için gizlenmiştir bilginize.
Ben baslikta guzel gorunuyor diye eliye yapmistim rica etsem sadece begeni yorum sekline alabilir misiniz. Herkes faydalansin

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.