Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Model Switcher Kurulumu (video anlatımlı)

sonerefe

Vsro database & client editör
.
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arkadaşlar model switcher kurulumunu sizlere video da mantıgını anlattım sizlerde verdigim dosyalardan yararlanarak
farklı dg lerde farklı silahlara model switcher yapabilirsiniz bu video daki amaç mantıgını anlatmakdı. Ben aceleyle yaptım ama
siz rahatlıkla sorunsuz yapabilirsiniz
Zorluk derecesi: orta

Video ve dosyaları Alltaki linkden inceleyebilirsiniz....

VİDEO:Tıkla izle

İCON: Tıkla indir

ÖRNEK1 :SUN MODEL SWİTCHER (10DG İÇİNDİR)

Son düzenleme:
Sorunsuz bir prosedür diyebilir miyiz? Anlatım güzel, eğer çalışıyorsa sabitleyelim. ? Elinize emeğinize sağlık. ❤️

Dosyalar sorunsuz sadece texdataobject de yeni itemlerin kodları eksik onları da ekliyecem yapıcak arkadaşlar texdata objext i kendi de yapabilir kopya yapıştır ile yapıp düzenleyip ekleyebilir
Sorunsuz bir prosedür diyebilir miyiz? Anlatım güzel, eğer çalışıyorsa sabitleyelim. ? Elinize emeğinize sağlık. ❤

Sorunsuz dosyalar güncel texdata object prosedür ve diger tüm gerekli kodlar sun model switcher linkinde 10 dg den dönüşüm 9-11-12-13 power ve fight mevcut

Xin chào các bạn, tôi đã giải thích logic cài đặt trình chuyển đổi mô hình cho các bạn trong video bằng cách sử dụng các tệp tôi đã cung cấp cho các bạn.
Bạn có thể tạo bộ chuyển đổi mô hình cho các loại vũ khí khác nhau trong các dg khác nhau. Mục đích của video này là giải thích logic. Tôi đã làm điều đó một cách vội vàng nhưng
bạn có thể dễ dàng làm điều đó một cách suôn sẻ
Độ khó: trung bình

Bạn có thể xem các video và tệp từ liên kết bên dưới ....

VIDEO: Bấm để xem

BIỂU TƯỢNG: Nhấp vào tải xuống

VÍ DỤ1 : BỘ CHUYỂN ĐỔI MÔ HÌNH MẶT TRỜI (CHO 10DG)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Xin chào các bạn, tôi đã giải thích logic cài đặt trình chuyển đổi mô hình cho các bạn trong video bằng cách sử dụng các tệp tôi đã cung cấp cho các bạn.
Bạn có thể tạo bộ chuyển đổi mô hình cho các loại vũ khí khác nhau trong các dg khác nhau. Mục đích của video này là giải thích logic. Tôi đã làm điều đó một cách vội vàng nhưng
bạn có thể dễ dàng làm điều đó một cách suôn sẻ
Độ khó: trung bình

Bạn có thể xem các video và tệp từ liên kết bên dưới ....

VIDEO: Bấm để xem

BIỂU TƯỢNG: Nhấp vào tải xuống

VÍ DỤ1 : BỘ CHUYỂN ĐỔI MÔ HÌNH MẶT TRỜI (CHO 10DG)

Geri
Üst Alt