Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
.
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
2,945
Çözümler
16
Alınan Beğeni
2,925
Ödül Puanları
113
Konum
Turkey
Herkese Merhaba

Minecraft Hatalar, Çözümleri , Teknik Yardım Bölümüne Konu Açacakların Burayı Okumasını Öneriyorum.

Bu konuyu açmamın amacı, bu bölüme konu açmak için gelecek arkadaşların az çok bu bölümde nasıl kuralların olduğunu bilmesi için yazıyorum.

Vsro.org olarak bizim için her şeyden önce forum kuralları önceliklidir. Forum kuralları gereğince başlıklarınızda hangi konuda yardım istiyorsanız sadece onu yazınız. Örneğin (Authme Plugin Hatası) gibi başlıklar yazabilirsiniz. Fakat (Acil Yardım Edin, Lütfen Yardım , vs vs vs) gibi başlıklarını yazmanızı önermiyoruz.

Açtığınız konuları lütfen takip etmeyi unutmayınız. Mesela konunuzun çözüme ulaşıp ulaşmadığına dair yazılar yazarak konunuzun halen güncel olduğunu göstermeyi unutmayınız. Ayrıca buna benzer bir yazıyı duyuru olarak daha önceden paylaşmıştım.
Vsro.org yetkilileri olarak şunu dile getirmek istiyoruz. Hem konunuzun başlığı hem de konu içeriğiniz özgün ve düzgün olmadığı sürece konunuz yetkili arkadaşlarım veya ben tarafından #Çözüldü olarak işaretlenecektir.

Forum kurallarının neler olduğu hakkında bir fikri olmayan arkadaşlar buradan forum kurallarına bakabilirler." Duyuru - Forum Kuralları "

Herkese İyi Forumlar Dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.