Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Pug

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

pug


Pug cinsi, en eski köpek ırklarından biridir. M.Ö. 400 yılında Asya’da ortaya çıktıklarına inanılmaktadır. Kısa tüylü ‘den türemesi ihtimal dahilindedir. Ancak, başka bir senaryoya göre küçük Bulldog’lardan türemişlerdir. Başka bir inanışa göre de nadir Fransız Mastiff’i ‘nun minyatürü olduğu da düşünülmektedir. Tibet manastırlarından Japonya’ya götürülürler ve daha sonra yaygın bir ırk haline gelirler.

Pug türü tarihi olaylarda da rol oynamıştır. Pompey adlı pug köpeği, 1572’de Prens William’ı yaklaşan suikastçiye karşı uyarmıştır. Ayrıca Napoleon, hapisteyken karısı Joséphine’ye pug’ın tasmasına sakladığı gizli mektuplar gönderirdi. Çok zeki olmalarına karşın eğitilmekten çabuk sıkılırlar. Pug türü köpekler, sahiplerinin ses tonuna duyarlıdır, gereksiz havlamaz, diğer hayvanlarla ve çocuklarla iyi geçinirler.

 
  Benzer konular Forum Tarih
Çözümlenen Sorun Başlıkları 10 2K

Benzer konular

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.