Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

110 Cap Raider Online | 110 CAP | Hard Rate & Long Term |New Maps | Custom Match | Monthly Rank | G.O. 22 Kasım

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici
.
Elite
Developer
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Türk Lirası
0.00₺
rwuqwh1.gif
mkivzhl.png

mcq8u9f.png
skug4pa.png

9ljgbnq.png

5sfospc.png

ji35nd0.gif
10yw2ty.png
lnuyf11.gif

10kro1j.png

2szojan.png

2byoo1d.gif

kykzrhq.png

cpgx5m9.png

iizqipx.png

hv7s73z.png

gsyb2m1.gif

cugv1s2.png

g2y7v5w.gif

jdx1em6.png

hlgt5q3.gif

oospskc.png

3lkboy6.gif

nh9ljxg.png

8xpfgll.gif

e0955mt.png

epi07sb.png

qsosdhg.gif

swrk5ad.png

575d8ii.png

qqyljwr.png

asg0gpz.png

sbgaxmv.png

1e3eclf.png

njdr15d.png

9u6b3u0.png

8bekk0n.png

mf0dr7g.png

b3n9rk8.png

Tuna hocam öncelikle serverınızda başarılar dilerim çok detaylı bir tanıtım konusu olmuş tam size yakışacak şekilde hazırlanmış bir konu olmuş

Başarılar dilerim! Web siteniz aktif olunca backlink eklemenizi yapmayı unutmayınız! Tekrardan başarılar dilerim harika bir oyun olması dileğiyle :)

Hayırlı olsun baya uzun bir konu olmuş gerçekten beğendim emeğinize sağlık.Başarılarınızın devamını ve bol playerlar dilerim.
Teşekkür ederim, güzel dileklerin beni çok mutlu etti.

@Promaker hacım serverin hayırlı uğurlu olsun, tanıtım konusu çok detaylı çok harika. Ayrıca özellik olarakta çok güzel içeriklere sahip bir server olacak gibi. 110 cap seçimi güzel bir seçim.

Umuyorum bol bol playerli, üst düzey rekabetli bir server olur... :habibi: ❤️

@Promaker hacım serverin hayırlı uğurlu olsun, tanıtım konusu çok detaylı çok harika. Ayrıca özellik olarakta çok güzel içeriklere sahip bir server olacak gibi. 110 cap seçimi güzel bir seçim.

Umuyorum bol bol playerli, üst düzey rekabetli bir server olur... :habibi: ❤️
Teşekkür ederim 🤗 Oyunun bu kadar beğenilmesi beni çok mutlu etti. 110 cap'ı seçerken, oyuncuların hem nostalji yaşaması hem de keyifli bir rekabet ortamı yakalamasını istedik. Umarım beklentileri karşılar ve hep birlikte eğlenceli zamanlar geçiririz. Katkın ve güzel dileklerin için teşekkürler !🔥❤️

Hayırlı olsun tuna gerçekten başarılı bir iş çıkartmışsın umarım emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız senin ellerine alperin yüreğine sağlık başarılar dilerim..
Destanım tasarım işinde gerçekten harikalar yaratıyor. Onun işine olan özeni ve detaylara verdiği önem, projeyi bu noktaya getiren en önemli unsurlardan biri. Hakkımızda hayırlısı diyelim <3

Geri
Üst Alt