Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sbot kullanıyorum bazı oyunlar için fakat bu kayıt ettiği config dosyasını hiç bir yerde bulamıyorum bu şifreleri vs vs nerde kaydediyor nasıl bulabilirim ?
her format attığımda bu config dosyası siliniyor
ilk seferinde buraya bakmıştım sen git notepad++ ile bunları açmayı felan dene direk bu dosyayı yedeğe almak gelmemişti aklıma teşekkür ettim 1 tane problem kaldı
sbotu açtığımızda bu manager sistemi için atadığımız şifreyi unutursak bunu nasıl bulabiliriz peki ?
Tam emin değilim ama sbottan yeni şifre oluştur mesela kolay olsun 1 gibi sonra md5 sitelerinden 1 şifresini md5 çevir o dosyaya bak uyuşuyormu diye. Md5 çevirici bir sürü site var daha önce hiç denemedim o yüzden örnek bir site atamam malesef