Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım [SBOT] DEP Problemi

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba;

Botu dün satın aldım.
-| Botun Son sürümünü kullanıyorum.(v2.1.66)
-| Silkroad'ı tekrar kurdum.(2 defa)
-| Format bile attım.

[Yakından incelemek isterseniz Uzaktan bağlanmanıza izin verebilirim. Yeter ki şu problemden kurtulayım.]

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Fakat şu DEP hatasını bir türlü aşamıyorum. Forum konularında bir çok yolu denedim fakat işlemedi. Dediğiniz gibi aşağıda yer alan adımları inceleyerek ulaştım.
[Bilgisayar->Özellikler->Gelişmiş Sistem Ayarları->Performans(Ayarlar)->Veri Yürütme Engellemesi]
Bu kısma geldiğimde Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç. Yazmakta. Onuda seçtim fakat sro_client.exe yi koyamıyorum. Ekstra bir çözüm olarak gittim DEP'i devre dışı bıraktım yine bir gelişme yok. Bu konuda hakkında bir bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi..

Şimdiden teşekkür ederim.

1-png.43926

Orada yazdığı gibi sro_client'ı dep'e eklediniz mi ? Botu eklediğinizi varsayıyorum.

Pardon alt tarafta yazıyor. sro_client koyamamışsınız.
Önerim; eğer oyun C:/ sürücüsündeyse başka bir diske alıp öyle denemeniz olur. Windows işletim sistemi bazı durumlarda C:/ diskinde izinleri varsayılan olarak vermiyor.

C diskinden başkan bir diskim yok hocam. Masaüstünden koymayı denesem ?
Veyahut yeni bir disk oluşturayım bi deniyim hemen

Hocam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Hemen bi disk oluşturdum. Silkroad ı oraya tekrar kurdum. Denedim fakat olmadı. Olmayınca Masaüstünü de denedim oda fayda vermedi.

@S3XPER Any Desk üzerinden bakabilmeniz için özelden bilgilerimi gönderiyorum. Bana Mesaj arasanız sevinirim.

Sro client dep’e eklimi? Bot clienti açarken client kapanıyor dep'e eklemeni söylüyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Klasör özelliklerinden yetki vermeyi deneyin

Geri
Üst Alt