safkan13
.
standart bir clean vsro dbyi kurup query okutup 100 max yapıp skilleri ve dbdeki reflevelden 100'e kadar kalsın devamını silip oyuna patchleyip oynayabilirsin isro sistemi diyorsan hiçbirşeyi ellemiyecen eğer asıl orjinal clean dbyi kurarsan tabi internetteki dbler editli clean ama editli yaniSelam. 100 Cap Chn Euro bi sw kurmak istiyorum. isro 2010 systemindeki gibi yardimci ola bilecek varmi?
Edit bilginiz Varsa 1 Saatte Halledebilirsiniz .Selam. 100 Cap Chn Euro bi sw kurmak istiyorum. isro 2010 systemindeki gibi yardimci ola bilecek varmi?
Edit bilgim yok ama editlemekte istemiyom original sw istiyorum data base nerden bula bilirimEdit bilginiz Varsa 1 Saatte Halledebilirsiniz .
Birde bisey sorcam server almadan kendi pc mi server yapa bilirmiyim?standart bir clean vsro dbyi kurup query okutup 100 max yapıp skilleri ve dbdeki reflevelden 100'e kadar kalsın devamını silip oyuna patchleyip oynayabilirsin isro sistemi diyorsan hiçbirşeyi ellemiyecen eğer asıl orjinal clean dbyi kurarsan tabi internetteki dbler editli clean ama editli yani![]()
Cok Saol . birde bu euro chnmi yoksa sadece chnmi?Bu db işinizi görecektir. Takıldığınız yerlerde konu açmanız yeterli.Yayınlandı - vSro Clean Database [Fixli]
Euro chine. Sunucu almadan kendi bilgisayaranızda serverinizi hazırlayabilirsiniz. Hazır olduğunda yani serveri açacağınız zaman bir sunucu almalısınız yoksa sık sık sorun yaşarsınız.Cok Saol . birde bu euro chnmi yoksa sadece chnmi?
kurulum icin video anlatim veya resimli anlatim varmi?Euro chine. Sunucu almadan kendi bilgisayaranızda serverinizi hazırlayabilirsiniz. Hazır olduğunda yani serveri açacağınız zaman bir sunucu almalısınız yoksa sık sık sorun yaşarsınız.
kurulum icin video anlatim veya resimli anlatim varmi?