Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

Paylaşım Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (%82 İndirim)

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
.
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
2,944
Çözümler
16
Alınan Beğeni
2,922
Ödül Puanları
113
Konum
Turkey
İçeriği görebilmek için Uye olmanız gerekiyor.

JXoYq0.jpg
Tomb Raider Nedir?

Tomb Raider karakteri ilk olarak video oyunları ve sonrasında ise filmleri, kitaplar, çizgi romanları, vb. daha birçok yan üründen oluşan serinin genel adıdır. İngiliz maceraperest ve arkeolog Lara Croft'un maceralarını konu alır. Serinin baş tasarımcısı ve yaratıcısı Toby Gard adlı İngiliz bir çizgi roman yazarıdır. Tomb Raider serisinin ilk oyunu 1996 yılında Core Design ve Eldos Interactive etiketiyle piyasaya çıkmıştır. Ve günümüze kadar toplamda (tüm platformlarda) 25 Tomb Raider oyunu, 3 adet filmi, 5 kitabı ve birçok çizgi romanı piyasaya çıkmıştır. Serinin ilk 6 oyunu Core Design, son 6 oyunu ise Crystal Dynamics tarafından yapıldı ve hepsi Eidos Interactive tarafından dağıtıldı. Tomb Raider serisi bugüne dek 30 milyondan fazla sattı ve "tüm zamanların en çok satan video oyun serisi" unvanını aldı fakat daha sonra Call Of Duty serisi satış rekorunu kırarak bu unvanı ele geçirdi. Lara Croft karakteri 2006 yılında "en başarılı kadın video oyun karakteri" ünvanıyla Guinness Rekorlar Kitabına Girdi.

Serinin en çok satan oyunu 2013 yılına kadar 1997 yılında çıkan ve 8 milyondan fazla kopya satan Tomb Raider II oldu, ama 2013 yılında piyasaya çıkan Tomb Raider: A Survivor Is Born Tomb Raider serisinin en çok satan oyunu olarak zirvede yer almaktadır. Serinin en çok izlenen filmi ise $274,700,000 gişe hasılatı ile Lara Croft: Tomb Raider (2001) filmi olmuştur.

 

Benzer konular

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.