Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım Silkroad Hikayesi Ve Görevi 4 (Bitki Uzmanı Yangyun - Yangyun'un Kaygısı)

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
156.50₺
🌟 Görev İçinde Bitki Uzmanı Yangyun İle Görüşülüyor. (Herbalist Yangyun)
Dördüncü Görev Başlangıç.png-Dördüncü Görev Kesilmesi Gereken Yaratık (1).png-Dördüncü Görev Kesilmesi Gereken Yaratık (2).png-Dördüncü Görev Bitimi.png

4- Görev (Herbalist Yangyun) (Yangyun's Anxiety) - (Bitki Uzmanı Yangyun) (Yangyun'un Kaygısı)

Reward (Ödül): 6180 Experience (Tecrübe Puanı), 28 Healing Potion (Can İksiri)

Mobs: 15 Water Ghost (Su Hayaleti)
-------------------------

First Conversation (İlk Konuşma):

Yangyun: Su Hayaletleri Jangan'ın kuzeyindeki bataklıklarda görüldüğünden beri,tedavi etmem gereken hasta sayısı önemli ölçüde arttı.

Bu yaratıkların karın kısımlarında zehir depolar ve bu zehirleriyle insanlara saldırırlar.

Buna karşı ilaçlarım var, ama bu ilaca ihtiyacı olan çok fazla hasta olduğundan dolayı ilacı üretmekten uyuyamıyorum.

Bu yaratıklarla ilgilenir misin? Lütfen 15 Tane Su Hayaleti Avla!

After Accepting (Kabul Ettikten Sonra):

Yangyun: Güzel. Bunu yapmayı kabul edeceğini biliyordum. Bunu tamamladıktan sonra elbette seni fazlasıyla ödüllendireceğim.

Reward Page (Ödül Sayfası):

Yangyun: Teşekkür ederim! Artık rahatlıkla uyuyabilirim. İşte buda senin ödülün. Lütfen Bunu al!

Geri
Üst Alt