Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım Silkroad Hikayesi Ve Görevi 5 (Bitki Uzmanı Yangyung - Su Hayaleti'nin Zehri)

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
156.75₺
🌟 Görev İçinde Bitki Uzmanı Yangyun İle Görüşülüyor. (Herbalist Yangyun)

Beşinci Görev Başlangıç.png-Dördüncü Görev Kesilmesi Gereken Yaratık (1).png-Dördüncü Görev Kesilmesi Gereken Yaratık (2).png-Beşinci Görev Eşyası.png-Beşinci Görev Bitiş.png

5- Görev (Herbalist Yangyun) (Water Ghost's Poison) - (Bitki Uzmanı Yangyun) (Su Hayaletinin Zehri)

Reward (Ödül): 13650 Experience (Tecrübe Puanı), 4000 Skill Experience (Beceri Puanı), 50 Adet MP Recovery Potion (Mana Potu)

Mobs: Water Ghost's (Su Hayaletleri)

Collect Item (Toplanması Gereken Eşya): 15 Adet Su Hayaletinin Zehri

-------------------------

First Conversation (İlk Konuşma):

Yangyun: Su hayaletleri tarafından zehirlenen hastaları tedavi ederken, Su Hayaletlerinin zehrinden şifalı ilaçları kolayca yapabileceğimi buldum.

15 adet Su Hayaletinin zehrine ihtiyacım var. Bana tekrardan yardım edebilir misin? Köylüler gerçekten çok müteşekkir olacak.

After Accepting (Kabul Ettikten Sonra):

Yangyun: Teşekkürler. Seni memnun edecek şekilde bir ödül vereceğim.

Reward Page (Ödül Ekranı):

Yangyun: Teşekkürler! İşte buda senin ödülün.

Ekli dosyalar

• Dördüncü Görev Bitimi.png
    Dördüncü Görev Bitimi.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 22
<-> İlk 5 Görev Bitti. Neler Öğrendik 1000 Adet Silah Özellikleri. Büyük Gözlü Yaratıklar Tarafından Kaçırılan Çoçuğun Ayakkabısını Bulduk Ve Çoçuğun Mezarının Tomb Tarafında Olduğunu Öğrendik. Banditlerle Çatışan Jangan Askerlerine Gelincikler Konusunda Yardım Ettik. Su Hayaletlerinin Sayısını Azalttık Ve Yangyun'a İlaçları Konusunda Yardım Ettik.

Geri
Üst Alt