Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru Silkroad Online Türkiye [Basın Bülteni Açıklaması]

Spare

Machine Man
28 May 2018
Bursa
basin-bult-1.png

Silkroad Online Resmi Türkiye sunucuları yakında açılıyor!

Dünya genelinde geçmişten bugüne en çok oynanılan MMORPG oyunlarından birisi olan ve Türk oyuncular tarafından oldukça sevilen Silkroad Online oyunu resmi Türkiye sunucuları Türk oyun yapım firması GameGami’nin yatırımı ile çok yakında açılıyor!

GameGami Bilişim A.Ş.
tarafından Silkroad Online oyununun yapımcı firması Joymax Co. Ltd. ile yapmış olduğu anlaşma sonucunda Türkiye resmi sunucuları çok kısa bir süre sonra geliyor! Anlaşma sonucunda Türkiye’deki tüm lisans haklarını elinde bulunduran GameGami ile Türk oyuncular için serüven şimdi başlıyor.

basin-bulteni2.png

Türk oyuncuların beğeni ve zevklerine göre uyarlanacak yeni sunucuları ile Silkroad Online hikayesi baştan yazılacak!

Yapılan bu anlaşmadan sonra, Yönetim Kurulu Başkanımız "Mehmet Zeyd KAZANCI" yaptığı açıklamayla, "Uzun zamandır takip ettiğimiz, analizini çok iyi yaptığımız ve oyuncunun beklentilerinin tamamını iyi bildiğimiz, çok büyük bir hayran kitlesi olan "Silkroad Online" oyununun Türkiye yayın haklarını şirket bünyemize katmaktan mutlu ve gururluyuz. İlk defa bir Türk oyun firmasının "Silkroad Online" oyununun yayıncılığını yapacağından dolayı ise ayrı bir heyecan duymaktayız. Özellikle Joymax Co Ltd. CEO'su Lee Gil-hyung'e ve başından beri bizlere bu oyunun Türkiye'de GameGami tarafından yayınlanması için yardımlarını esirgemeyen Joymax Ekibine çok teşekkür ediyorum.
Silkroad Online oyuncularının büyük bir beklenti içinde olduğunun farkındayız ve bu bağlamda Türkiye sunucularında oyuncuların taleplerine ve gözlemlerimize göre bir dizi düzenleme hazırlamaktayız.

Yaptığımız analizlerde Silkroad Online oyununun özellikle Türkiye'de tek bir çatı altında ve yasal olarak faaliyet gösterecek sunucularda oynatılacak olmasının, oyuna olan güveni ve heyecanı eskisinden çok daha fazla arttıracağını düşünüyoruz. Ülkece ve dünyaca geçirdiğimiz bu zor günlerde, siz oyun severleri bir nebze de olsa heyecanlandırabildiysek ne mutlu bize. Açılacak sunucularımızı Silkroad severlerin beğeneceği ve uzun yıllar severek oynayacakları, oynarken özellikle eski Silkroad Online günlerini hatırlayacakları şekilde tasarlıyoruz. Anlaşmanın ilk duyurusunu sosyal medya hesaplarımızda yapmamızdan itibaren, inanılmaz derecede bir talep ve ilgiyle karşılaştık. Mesajların hepsine cevap veremesek de tarafımıza iletilen tüm önerilerle ekibimizin tek tek ilgilendiğinden emin olabilirsiniz. Bu süre zarfında tarafımıza iletilen belli başlı sorulara cevap vererek oluşabilecek soru işaretlerinin önüne geçmek istiyoruz.
” Şeklinde demeç verdi.

Türk oyuncularının hayallerini süsleyen Resmi Türkiye sunucuları Eylül ayının ilk haftasında kapalı betaya başlaması planlanmaktadır. Kapalı betanın tamamlanmasının ardından Ekim ayı ortalarında ise resmi açılış ile birlikte hikaye başlangıç yapacaktır.

Basın bülteni.

basin-bulteni3.png

Yuppi

vsro.org
3 Şub 2019
İstanbul
Geliyor gelmekte olan maşallah inşallah amin

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
12 Ocak 2019
Turkey
Beta açtıklarında herhalde serverlar 0/3500 yerine 3500/3500 olacak gibi :D

Spare

Machine Man
28 May 2018
Bursa
"Kapalı betanın tamamlanmasının ardından Ekim ayı ortalarında ise resmi açılış ile birlikte hikaye başlangıç yapacaktır. " diye eklemişler. Ekim ayında çok büyük ihtimal büyük açılışı gerçekleştirecekler demek ki. :)

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
12 Ocak 2019
Turkey
Bende öyle düşünüyorum. Gerçekten merakla bekliyoruz.

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.