Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Duyuru Silkroad Online Türkiye - Kapalı Beta Hakkında (21 Eylül - 4 Ekim)

Sieger

𝐕𝐒𝐑𝐎 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫, 𝐏𝐊𝟐 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐨𝐫
.
Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
2,405
Çözümler
5
Alınan Beğeni
6,108
Ödül Puanları
303
Konum
vsroeditor.com
gg_aafe75f5cffe3dc253.png
1- Kapalı beta nedir?
Kapalı beta yalnızca sınırlı sayıda kişinin katılım sağlayabileceği, oyun geliştiricileri tarafından oyunun açılışından önce tüm ayrıntıları ile test edilebilmesi için siz oyuncularımıza sunulan özel ve sadece sınırlı sayıdaki oyuncuya açılacak bir oyun sürümdür.

2- Kapalı betaya kimler katılabilir?
Belirlenen tarihler aralığında resmi internet sitemizden üyelik oluşturan kullanıcılarımız arasından yapılacak çekiliş ile seçilen kullanıcılara ve sosyal medya sayfalarımızdan belirli aralıklarla paylaşılacak olan Beta Aktivasyon kodunu resmi sitemiz üzerinden aktif eden oyuncularımız kapalı beta sürümüne katılmaya hak kazanacaktır.
Toplamda 1.000 adet Aktivasyon Kodu paylaşılacaktır.

3- Aktivasyon kodunu nasıl elde edebilirim ve nasıl kullanabilirim?
Aktivasyon kodu beta sürümüne katılmaya hak kazanan oyuncularımıza mail yolu ile gönderilecektir. Bu aktivasyon kodunu resmi sitemiz üzerinden giriş yaptıktan sonra kullanabileceksiniz.

4- Kapalı beta için oyunu nasıl indirebilirim?
Resmi internet sitemiz üzerinden oyunumuzun indirme linkleri hesabını aktif etmiş oyuncularımız için aktif hale getirilecektir.

5- Kapalı beta için indirdiğim oyunu açılışta da kullanabilir miyim?
Evet, beta için indirdiğiniz sürümü resmi açılışımızda da kullanabilirsiniz.

6- Kapalı beta için aldığım üyeliği açılışta da kullanabilecek miyim?
Evet, beta için aldığınız üyeliğinizi resmi açılışımızda da kullanabilirsiniz.

7- Kapalı beta süreci nasıl işleyecek?
Beta sürümünün iki aşaması olacaktır. Her iki aşamada da oyun içi etkinliklerle birlikte kale savaşı testleri de gerçekleştirilecektir.
a. İlk aşamada tüm karakterler 1 seviye, normal açılış standartlarında ve hesaplarında sınırsız silk yüklenmiş bir şekilde başlayacaktır.
b. İkinci aşamada tüm karakterler 90 seviye, tam ekipmanlı, tecrübe puanlı ve hesaplarına sınırsız silk yüklenmiş bir şekilde devam edecektir.

8- Kale savaşı hangi gün ve saatte nasıl test edilecek?
Kapalı beta süreci 2 hafta devam edecektir. Bu süre zarfında pazar günleri kale savaşı başlatılarak test edilecektir.

9- Tespit edilen olası bir problemi size nasıl bildirebilirim?
Resmi internet sitemiz üzerinden üyeliğinize giriş yaparak sol bölümde bulunan “Destek” seçeneğinden destek talebi oluşturabilir, her türlü soru ve problemlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

10- Kapalı beta sürümü ne kadar süre aktif olacak?
Kapalı beta sürümü 2 hafta açık kalacak olup, gerekli görüldüğü takdirde uzatılacaktır.

11- Kapalı betadaki karakterler silinecek mi?
Kapalı beta sürecinde oluşturduğunuz karakterler ve hesabınızda ücretsiz bir şekilde test amacıyla yüklenen Silk’ler beta süreci tamamlandığında silinecektir.


EXL üzerinden @RanstaMonsta paylaşımından alıntıdır.
 

Spare

Machine Man
.
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
3,336
Çözümler
2
Alınan Beğeni
3,635
Ödül Puanları
605
Konum
Bursa
Eline sağlık şekerim. ^^
 

JRache

.
Katılım
6 Eyl 2018
Mesajlar
922
Alınan Beğeni
437
Ödül Puanları
63
Konum
Editor(Ankara)
herkez dusundugunu yazmakta ozgur ne dıyım turkıyede ılk bır olay olucak umarım ellerıne yuzlerıne bulastırmazlar black desert turkıye bunların ellerınde ıdı bıtırdıler ınsallah buda oyle olmaz..
 

Sieger

𝐕𝐒𝐑𝐎 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫, 𝐏𝐊𝟐 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐨𝐫
.
Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
2,405
Çözümler
5
Alınan Beğeni
6,108
Ödül Puanları
303
Konum
vsroeditor.com

Sieger

𝐕𝐒𝐑𝐎 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫, 𝐏𝐊𝟐 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐨𝐫
.
Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
2,405
Çözümler
5
Alınan Beğeni
6,108
Ödül Puanları
303
Konum
vsroeditor.com
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir umudum vardı, tamamen yıkıldı.

GameGami adı ilk piyasaya çıktığında "biri oyun açacak, dümenden isim yapma peşinde" deniliyordu, şu anda bu video bunu tamamen doğruluyor. Joy Sro yine parayı vurmanın peşinde ama bu sefer çok kallavi bir şekilde vuracak.

Hadi hepsi yalan diyelim (video da ki kanıtlarda ortada), GameGami gidipte JoySro'ya mı tasarım yaptırdı? Yoksa tasarımını JoySro'dan mı çaldı?

Benim için GameGami tamamen bitmiştir, atılan mailler, yapılan işler, piyasa da dönenler hepsinin yalan olduğu kanıtlandı.

Video'yu yapanın emeğine sağlık, elimden geldiğince paylaşıp, yayacağım.

Yaşasın privateler!
 
Katılım
17 Ağu 2019
Mesajlar
468
Çözümler
2
Alınan Beğeni
121
Ödül Puanları
43
Konum
Türkiye
Başından beri söylüyorum vsro org ve maxi aptallık etti bunların reklamlarını yaptı yaptırıldı yalandan 2 mail attılar nasılsa inanırlar mahkeme vs avukat isimleri vs inandırıcı bi şekilde ne oldu maxi hayatta diger siteyi biliosununuz ex.. Kapattı niye yemedi korktu cahil çünki ümit bey verdi cevabını gamegami boş bir teneke reklam yapmak için yalandan kapatıcaz diye güzel bir senaryoyla para bile harcatmadan tüm sro kitlesini üstüne cektiler insanların aklı var abi gidip pvp oynayın demiyorum isroda demiyorum ama böyle oyunlara bola para yatırmayın paranıza yazık tamamen vurgun üzerine kurulu bir oyun bu ve bunun gibiler isro bile abi çok oynamak istiosan git düzgün 3 aylık pvp oyna zevkini al çık zaten sronun kaderi bu 10 yıl aynı hesabı napıcan oyunun mekanigi bu şekilde
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Joy sro zaten buna alışkın herşeyi copy paste atıyor adamda hiç utanma yok electu.s tan çekiyor 1e1 yeni joysro şeysi diye bide paylasıo forumsa 😂 adamda haklı trde oyuncu kitlesi ne bilsin alışmışlar copy paste atmaya joy burdasa görüyoruz adam daha oyun içi npc ismi yazmamış millet oynuo sanırım serveri tutmayan insanların sorunu bu nasıl daha adaletli özgün kaliteli bir server yaparız yerine nasıl vurgun yapar para kaldırır kısa sürede açıp kapatırız diye düşünümüyorlar 😂
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.