Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

Sohbet Muhabbet Silkroad Oyun İçi Hapis

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
.
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
2,936
Çözümler
16
Alınan Beğeni
2,913
Ödül Puanları
113
Konum
Turkey
Herkese Merhaba!

Bugün aklıma "Knight Online" daki gibi bir oyun içi hapishane gibi bir şey esti. Sizce bunu silkroad için yapabilmek mümkün mü?

Mesela oyun içerisinde uygunsuz bir hareket veya ırkçılık yapan birisini banlamak yerine bu tarz belli başlı bir bölgeye onu ışınlayıp "Reverse" "Teleport" gibi şeyleri kullanmasına izin verilmeyecek şekilde bir şey yapmak sizcede mantıklı olmaz mı?
 
Katılım
1 Ara 2018
Mesajlar
148
Alınan Beğeni
45
Ödül Puanları
28
Konum
Fethiye
Chat engeli ve o pcden oyuncunun sadece o karaktere girebilmesi sağlanırsa bu yapılabilir ancak cezalar öyle 1 ay falan değil maksimum 1 hafta olacak şekilde ayarlanması gerekir yoksa bu sistemin herhangi bir anlamı kalmaz.
 

AleriyaSama

VArcane Family , Team , Company
.
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
2,936
Çözümler
16
Alınan Beğeni
2,913
Ödül Puanları
113
Konum
Turkey
Server sahibinin anasına 2x küfür fazla gelir başka +`sı olmaz.
Şey diye düşünmüştüm mesela botu engelleyemedim diyelim oyunda. Bot kullanan kişiyi tespit edip uyarı olarak 1 gün hapishaneye atılabilir diye düşünmüştüm de mantıksız mı olur gerçekten :D
 
Katılım
21 May 2019
Mesajlar
54
Alınan Beğeni
19
Ödül Puanları
8
Konum
KKTC
Bence gayet mantıklı, hatta bunu bir yazılım ile otomatik de yapabiliriz. Örneğin bir oyuncu argo içeren bir kelime kullandığında sistem otomatik olarak onu room'a teleport yapar ve daha sonra global, reverse ve return scroll gibi itemlerini kaldırır oyuncunun cezasını da widget olarak gösterir. Cezası biteceği zaman karakterin itemlerini eğer slot varsa inventory'e slot yok ise bankasına aktarır ve oyuncuyu geri nereden aldıysa oraya bırakır eğer bırakacağı yer o an bulunamayacağı bir yer ise jangan'a veya başka default bir yere teleport eder.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.