Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SMC Giriş Yapılmamakta

Türk Lirası
0.00₺
selamun aleykum hoclarım ogrenmek amaclı clean db kurdum smc gırıs yapamıyom hata alıyorum forumdakı selecet felan onları denedım
yardım ıstıyorum varmı yardım edebılecek hocam

Çözüm
ÇÖZÜM / SOLVED

ServerFiles içindeki server.cfg ve billing dosyalarında IP adresleri ile SQL veritabanı isimlerinde yazım hataları (input hataları) mevcuttu. Ayrıca sistem, Hamachi üzerinden lokal çalıştırıldığı için, Performans ve Güvenlik > DEP ayarlarına tüm Client .exe dosyaları ile ServerFiles içindeki modüller ve .exe dosyaları eklendi.

Yakın zamanda sorunsuz çalışan bir Client, Files ve VSRO Files Editör paylaşacağım. böylelikle tüm Files içeriği tek .exe üzerinden kurulmuş olucak ,Foruma tekrar hoş geldiniz.

1746791929143.png
Oyla 0
Files klasörünü dışlanmışlara al virüs taraması yapmazsa modullerin silinmez

Ekli dosyayı görüntüle 22168

sonra dep ekle modullerini

Ekli dosyayı görüntüle 22169

Files klasörünü dışlanmışlara al virüs taraması yapmazsa modullerin silinmez

Ekli dosyayı görüntüle 22168

sonra dep ekle modullerini

Ekli dosyayı görüntüle 22169
bu ıslemı yaptım tesekkur ederım hocam farm manager hata verıyor cert gırıs yapar yapmaz cıkıyor ıp lerrı kontrol sagladım hepsı dogru

Oyla 0
Geri
Üst Alt