Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü speed effect lazım

Mico

.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar ARCANE VII srodaki speed effectine ihtiyacım var ismi harmony diye geçiyor arcane clienti olan veya bu efecte sahip olan birileri upload edebilirmi acaba internette bulamadım geçen sene acıkmıs server clientini bulamadım effecti cekicektim arşivinde olan upload edebilirmi acaba

harmony.jpg

Aradığın efekti bilmiyorum ama clienti verirsen ayarlarım. Ya da kendi yaptığım efekti atabilirim

sorunda o saten brom client olsa ben yaparım saten pıyasada clıent yok sılınmıs dosyaları :D

1654958068359.png

birde konu ıle alakasız ama bısı dıcem bu ısrodakı sol ustekı buff sıstemı nasıl yapılır suresız guard mı gerek ona frontıerde var aynısı o pvp server
Örnek ss
unknown.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt